Αποφασεις 6ης συνεδριασης 2020

Σήμερα ημέρα Πέμπτη 16/07/20 και ώρα 19:30 στο Τολό του Δήμου Ναυπλίεων και στο Ξενοδοχείο John and George μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου Α.Π. 831/20 του Προέδρου Ιωάννη Γεωργιδάκη του Νικολάου συνήλθε η 6η Συνεδρίαση του Δ.Σ. 2020 με τα εξής θέματα:

1) Ενημερώσεις/Απολογισμός από τις δράσεις μελών Δ.Σ.

2) Καθορισμός εισφορών μελών 2020

3) Είσπραξη εισφορών μελών 2020

4) Συζήτηση για τη μέχρι τώρα λειτουργία των επιχειρήσεων

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

  1. Ιωάννης Γεωργιδάκης του Νικολάου
  2. Ευαγγελία Χολέβα του Γεωργίου
  3. Πέτρος Σκαλίδης του Δημητρίου
  4. Michalina Siekierczak-Papadrianou του Jaroslaw
  5. Νέλλη Βλαχάκη του Πέτρου
  6. Ευάγγελος Ηλιόπουλος του Ιωάννη
  7. Ανδρέας Τσαγκαρέλης του Γρηγορίου

Απόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

  1. Άννα Πλιάτσικα του Στυλιανού
  2. Αργυρή Σκαλίδη του Ευαγγέλου
  3. Δημήτρης Τσίρος του Κωνσταντίνου
  4. Παναγιώτης Ιωάννου του Μιχαήλ

ΘΕΜΑ 1ο

  • Έγινε απολογισμός από την επίσκεψη των TRAVEL BLOGGERS GREECE που φιλοξενήθηκαν από τα μέλη του ΣΕΤ στις ημερομηνίες 03 – 06.06.2020.
    Η επίσκεψη αυτή αξιολογήθηκε πολύ θετικά από όλα τα μέλη του Δ.Σ. καθώς υπήρξε έντονη αρθρογραφία (σε blog & site) για το Τολό την κατάλληλη εποχή.
  • Ενημέρωση από τον Πρόεδρο Γιάννη Γεωργιδάκη για το πιθανόν κρούσμα του Κορωνοϊού στο Ναύπλιο και υπενθύμιση για να εφαρμοστούν όλα τα μέτρα και κανόνες προστασίας και δημόσιας υγείας στις τουριστικές επιχειρήσεις του Τολού.
  • Τα μέλη συζήτησαν την τιμολογιακή πολιτική των επιχειρήσεων τους λόγω των δύσκολων συνθηκών της φετινής σεζόν.
  • Ενημέρωση από τον Πρόεδρο Γιάννη Γεωργιδάκη για τα 10 αυτόνομα ηλιακά φωτιστικά με φωτοβολταϊκά που θα εγκατασταθούν στο περιφερειακό δρόμο και στην συνέχεια για τα 10 ίδια φωτιστικά που θα εγκατασταθούν στην παραλία το χειμώνα.
  • Τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν επίσης τα προβλήματα της προβολής της καινούριας Τολιανής Μπύρας ΤΟΛΙΑΝΗ LAGER.
  • Αναφέρθηκε το θέμα της ανάγκης για μια ώριμη μελέτη που θα αφορά την βελτίωση της ποιότητας ζωής και αναβάθμιση του χωριού – μια σχετική αίτηση έχει κατατεθεί στο Τοπικό Συμβούλιο και κοινοποιήθηκε στον Δήμαρχο το προηγούμενο μήνα.

ΘΕΜΑ 2ο

Τα Μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν για την μείωση κατά 30% της ετήσιας συνδρομής, δηλώνοντας ότι εάν κάποιος επιθυμεί, μπορεί να πληρώσει ολόκληρο το ποσό.

ΘΕΜΑ 3ο

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η είσπραξη των συνδρομών με το ίδιο τρόπο όπως την προηγούμενη χρονιά από την κυρία Δήμητρα Διδασκάλου στις ημερομηνίες 20-25.08.2020.

ΘΕΜΑ 4ο

Τα μέλη συζητήσαν για τη μέχρι τώρα λειτουργία των επιχειρήσεων τους και περίγραψαν πως αντιμετωπίζουν τις σκληρές συνθήκες της πανδημίας το καλοκαίρι.

Login

Lost your password?