Αποφασεις 3ης Συνεδριασης 2021

Σήμερα ημέρα Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00, μέσω τηλεδιάσκεψης (Skype), μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου Α.Π. 855/21 του Προέδρου Ιωάννη Γεωργιδάκη του Νικολάου συνήλθε η 3η Συνεδρίαση του Δ.Σ. με τα εξής θέματα:

1) Ενημερώσεις/Απολογισμός από τις δράσεις μελών του Δ.Σ.

2) Δημιουργία Video για την προβολή της γαστρονομίας του Τολού.

3) Προγραμματισμός για Τηλεδιάσκεψη Μελών Σ.Ε.Τ. με θέμα την προετοιμασία για τη λειτουργία των επιχειρήσεων ενόψει της φετινής σεζόν.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

  1. Ιωάννης Γεωργιδάκης του Νικολάου
  2. Πέτρος Σκαλίδης του Δημητρίου
  3. Michalina Siekierczak-Papadrianou του Jaroslaw
  4. Άννα Πλιάτσικα του Στυλιανού
  5. Νέλλη Βλαχάκη του Πέτρου
  6. Ανδρέας Τσαγκαρέλης του Γρηγορίου
  7. Ευάγγελος Ηλιόπουλος του Ιωάννου
  8. Παναγιώτης Ιωάννου του Μιχαήλ

Απόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

  1. Ευαγγελία Χολέβα του Γεωργίου
  2. Αργυρή Σκαλίδη του Ευαγγέλου
  3. Δημήτρης Τσίρος του Κωνσταντίνου

ΘΕΜΑ 1ο

  1. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με τις αναμενόμενες προβλέψεις για την επερχόμενη τουριστική περίοδο που σχετίζονται με την παγκόσμια πανδημία.
  2. Σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα της διατήρησης της καθαριότητας στην παραλία του Τολού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, η Michalina Siekierczak – Papadrianou παρουσίασε ένα σχέδιο για την αγορά από τον ΣΕΤ επιπλέον κάδων απορριμμάτων που θα τοποθετηθούν κατά μήκος της παραλίας.

Οι πρόσθετοι κάδοι προορίζονται να εξυπηρετήσουν τους περιπατητές που προηγουμένως πετούσαν χαρτιά και αποτσίγαρα στην παραλία. Υπεύθυνα για το άδειασμα των κάδων θα είναι τα ξενοδοχεία, οι ταβέρνες και οι καφετέριες οι οποίες θα θελήσουν να συμμετέχουν στο project.

Το Δ.Σ. αποφάσισε για την υλοποίηση του σχεδίου – να ξεκινήσει η έρευνα αγοράς για κατάλληλους κάδους απορριμμάτων και η αναζήτηση μελών του ΣΕΤ που θα ενδιαφερθούν να συμμετάσχουν.

  1. Στη συνέχεια της συνάντησης συζητήθηκε η ιδέα της Άννας Πλιάτσικας που αφορούσε την διοργάνωσηενός διαγωνισμού φωτογραφίας στο Instagram για τους επισκέπτες του Τολού. Ο στόχος της δράσης αυτής ήταν να μαζευτεί υλικό για διάφορες διαφημιστικές ενέργειες του Συλλόγου με σκοπό την προβολή του Τολού και για να αυξηθεί το διαδικτυακό κοινό των social media που διαχειρίζεται ο Σύλλογος. Την υλοποίηση της ιδέας ανάλαβε ο Παναγιώτης Ιωάννου.

ΘΕΜΑ 2ο

Αποφασίστηκε να συνεχιστεί το έργο για την προώθηση της γαστρονομίας στο Τολό με γυρίσματα σε διάφορα σημεία που συνδέονται με την εικόνα του Τολού όπως η παραλία, το λιμάνι, η εκκλησία της Αγίας Κυριακής κτλ. για τις ταβέρνες: Στέκι, Αρκαδία και Όρμος (προηγούμενος έχει είδη γυριστεί το βίντεο για το Εστιατόριο Μαρία).

ΘΕΜΑ 3ο

Πάρθηκε απόφαση για οργάνωση της τηλεδιάσκεψης μελών του Σ.Ε.Τ. για την προετοιμασία για το «άνοιγμα» της τουριστικής σεζόν 2021, την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00 μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Ο Πρόεδρος                                                                                                         Ο Γραμματέας

Login

Lost your password?