Συμμετοχη του Σ.Ε.Τ. στην εκθεση τουρισμου ΒΙΤ 2016 στο Μιλανο

Ο ΣΕΤ συμμετείχε στη έκθεση Β.Ι.Τ. Fiera MILANO στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που διεξήχθη φέτος 11-13.02.2016 στον εκθεσιακό χώρο του Μιλάνου RHO FIERA.

Η επισκεψιμότητα φέτος ήταν μειωμένη συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Η τοποθεσία στην αίθουσα της έκθεσης ήταν καλή καθώς και το περίπτερο είχε καλή διαρρύθμιση και διακόσμηση.

Οι επισκέπτες στην έκθεση έφτασαν τους 62,000 περίπου και φέτος σημειώνοντας αισθητή μείωση από τα προηγούμενα χρόνια. Οι περισσότεροι επισκέπτες συμμετείχαν κατά την τελευταία μέρα 13.02. στην έκθεση, ημέρα Σάββατο που ήταν για το κοινό. Ο Ε.Ο.Τ. δεν συμμετείχε με περίπτερο στην έκθεση.

100 χώρες συνολικά συμμετείχαν στην έκθεση με περίπτερα. Οι αίθουσες που φιλοξενούσαν τις συμμετέχουσες χώρες ήταν δύο, διαχωρίζοντας τα περίπτερα της Ιταλίας στη μία και την υπόλοιπη Ευρώπη Ασία, Αμερική, Αφρική, Ωκεανία, στην άλλη. Βέβαια έκδηλη ήταν η μείωση του ενδιαφέροντος από τους επισκέπτες στην έκθεση για περίπτερα από μακρινούς προορισμούς, όπως Ασία και Αφρική, λόγω του υψηλού κόστους μετάβασης περισσότερο και διαμονής κατ’επέκτασην, απόδειξη της αβεβαιότητας για το μπατζετ που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το υλικό το οποίο είχε σταλεί από τον σύλλογο ήταν το επαρκές σε ότι αφορά τον αριθμό του και κατάλληλο αφού ήταν και στην Ιταλική γλώσσα και περιλάμβανε το περιοδικό με πληροφορίες τις περιοχής και τον οδηγό (pocket) για τις επιχειρήσεις του Τολού. Μεγάλη αναγνωρισιμότητα είχε η περιοχή μας, καθώς είναι πασίγνωστη για το ένδοξο παρελθόν της και της ομορφιές της που αποτελούν πόλο έλξης για εκατοντάδες τουρίστες κάθε χρόνο.

Login

Lost your password?