Αποφασεις 10ης Συνεδριασης 2018

10η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου – 2018

Ακριβές Αντίγραφο από το βιβλίο Πρακτικών σελίδα 98

Σήμερα, ημέρα Παρασκευή 31η Αυγούστου 2018 και ώρα 21:00 στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων και στο ξενοδοχείο «John and George», μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου 534/18 του Προέδρου και νόμιμου εκπροσώπου Γεωργιδάκη Ιωάννη του Νικολάου, συνήλθε η 10η συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 2018, με τα εξής θέματα:

 • Ενημερώσεις / Απολογισμός από τις δράσεις των μελών του Δ.Σ.
 • Τροποποίηση καταστατικού του Συλλόγου.

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

 1. Γεωργιδάκης Γιάννης
 2. Βλαχάκη Νέλλυ
 3. Κουγιάς Αναστάσιος
 4. Νικόλαος Μπικάκης
 5. Μιχαήλ Αλέξανδρος
 6. Σκαλίδης Μανώλης
 7. Ταλαγάνη Ευγενία
 8. Κωτσιόπουλος Σταύρος
 9. Τσαγκαρέλης Ανδρέας

ΘΕΜΑ 1ο

Αποφασίστηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη του Δ.Σ. και ακυρώθηκε η προγραμματισμένη μουσική βραδιά – συναυλία που επρόκειτο να γίνει την 28η Ιουλίου 2018, με καλεσμένο τον μουσικό/συνθέτη Ζώτο Ιωάννη. Ο λόγος της ακύρωσης της συναυλίας ήταν η ένδειξη πένθους στα θύματα που έχασαν τις ζωές τους από την φονική πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική στις 23 Ιουλίου 2018. Η μεγάλη αυτή Εθνική τραγωδία ήταν η αιτία που ακυρώθηκε η προγραμματισμένη μουσική βραδιά.

Στις 13 – 15 Απριλίου 2018 η ομάδα “WE DIVE WE CLEAN” σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Τ. προέβη στον καθαρισμό του λιμανιού του Τολού. Από την δράση αυτή προέκυψε ότι υπάρχει ακόμα μεγάλος όγκος σκουπιδιών στον βυθό του λιμανιού. Σε συνεργασία λοιπόν με τον Δήμο Ναυπλιέων, την όμαδα  “WE DIVE WE CLEAN” και τον Πολιτιστικό Σύλλογο θα πραγματοποιηθεί ξανά καθαρισμός του λιμανιού στο Τολό το διάστημα 14 – 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Η εκδρομή του Συλλόγου στην Κίνα θα πραγματοποιηθεί με μεγάλη συμμετοχή ατόμων και μελών του Συλλόγου και μη μελών.

ΘΕΜΑ 2ο

Αποφασίστηκε ομόφωνα από τους παρόντες στην συνεδρίαση του Δ.Σ. η τροποποίηση του καταστατικού του Συλλόγου γιατί μετά από τόσα χρόνια χρειάζεται ένα πιο σύγχρονο καταστατικό από το υπάρχον που ισχύει  από το 1992, έτος ιδρύσεως του Συλλόγου. Η τροποποίηση θα γίνει από δικηγόρο που θα αναλάβει τις διαδικασίες. Το κόστος της συγκεκριμένης διαδικασίας  ανέρχεται στο ποσό των 1000 ευρώ + ΦΠΑ. Το ποσό αυτό εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ.

 

Ο Γραμματέας                                                             Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Κουγιάς                                                 Ιωάννης Γεωργιδάκης

Login

Lost your password?