Αποφασεις 8ης Συνεδριασης 2017

8η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Ακριβές Αντίγραφο από το Βιβλίο Πρακτικών σελίδα 76

Σήμερα ημέρα Τετάρτη 13/09/2017 και ώρα 22:00 συνήλθε μετά από πρόσκληση του προέδρου του ΣΕΤ Ιωάννη Γεωργιδάκη η 8η  Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

  1. Ενημερώσεις/Απολογισμός από τις δράσεις μελών Δ.Σ.
  2. Προγραμματισμός εκθέσεων 2017-2018.
  3. Energy Triathlon Tolo 01/10/2017.
  4. Οργάνωση της Γενικής Συνέλευσης- Εκλογές.

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

  1. Γεωργιδάκης Γιάννης
  2. Σκαλίδης Μανώλης
  3. Μιχαήλ Αλέξανδρος
  4. Βλαχάκη Νέλλη
  5. Μπικάκης Νικόλαος
  6. Κωτσιόπουλος Σταύρος
  7. Τριανταφύλλου Δημήτρης

ΘΕΜΑ 1ο

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο για το πρόγραμμα της εκδρομής στην Πορτογαλία, για την απάντηση από το αστυνομικό τμήμα Ναυπλίου σχετικά με την επιστολή του συλλόγου για το παράνομο πλανόδιο εμπόριο στο Τολό, για τους τρόπους πληρωμής δαπανών που πραγματοποιούν οι επιχειρήσεις. Επίσης, έγινε ενημέρωση για την εκδήλωση στην Αρχαία Ασίνη την Τρίτη 29/08 καθώς και για τη μεγάλη συνάντηση της Κρήτης στις 02/09 και τις εκδηλώσεις, μέρος των οποίων πραγματοποιήθηκε στον κεντρικό δρόμο του Τολού. Ενημέρωση έγινε και για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO στην Αργολίδα που έλαβε χώρα από τις 27/09 μέχρι την 01/10.

ΘΕΜΑ 2ο

Ο σύλλογος αναμένει απάντηση από την Περιφέρεια για το σε ποιες εκθέσεις θα πάρει μέρος.

ΘΕΜΑ 3ο

Ο πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για την επιστολή από το Energy Triathlon Tolo και για τις ενέργειες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τη διοργάνωση καθώς και για την προσφορά διαμονών από τα μέλη του συλλόγου, στα οποία θα σταλεί ενημερωτικό e-mail.

ΘΕΜΑ 4ο

Ορίστηκε η ώρα και ο τόπος της γενικής συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25/10/2017 ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο John & George. Επίσης, τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν και σχετικά με τις αρχαιρεσίες της γενικής συνέλευσης.

 

 Ο γραμματέας                                         Ο πρόεδρος

Μιχαήλ Αλέξανδρος                                Ιωάννης Γεωργιδάκης

Login

Lost your password?