Αποφασεις 3ης Συνεδριασης 2019

3η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου – 2019

Ακριβές Αντίγραφο από το βιβλίο Πρακτικών σελίδα 16

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:30 στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων και στο ξενοδοχείο “John & George”, μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου 591/19 του Προέδρου και νόμιμου εκπροσώπου Γεωργιδάκη Ιωάννη του Νικολάου, συνήλθε η 3η συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 2019, με τα εξής θέματα:

  • Ενημερώσεις / Απολογισμός από τις δράσεις των μελών του Δ.Σ.
  • Ενημέρωση / Συζήτηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων Κον Σαλεσιώτη Αναστάσιο
  • Παρουσίαση σχεδίου του Νέου Έντυπου Δραστηριοτήτων
  • Λήψη μέτρων προστασίας Δημοσίων χώρων από μαθητές σχολικών εκδρομών.

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

  1. Γεωργιδάκης Γιάννης
  2. Κουγιάς Αναστάσιος
  3. Σκαλίδης Μανώλης – Γεώργιος
  4. Κωτσιόπουλος Σταύρος
  5. Μιχαήλ Αλέξανδρος
  6. Ταλαγάνη Ευγενία

Απόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

  1. Βλαχάκη Νέλλυ
  2. Μπικάκης Νικόλαος
  3. Τριανταφύλλου Δημήτρης
  4. Τσαγκαρέλης Ανδρέας

ΘΕΜΑ 1ο

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Τ. Ιωάννης Γεωργιδάκης ενημέρωσε το Δ.Σ. για την έκθεση που παρευρέθηκε στο Βερολίνο το διάστημα 6-10 Μαρτίου 2019. Ο Σ.Ε.Τ. συμμετείχε στην ITB στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με εκπρόσωπο τον Πρόεδρο του. Έγινε διανομή των εντύπων του Σ.Ε.Τ.. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι για επαγγελματίες του τουρισμού και μόνο οι 2 τελευταίες ημέρες είναι για το κοινό. Για την περιοχή μας υπάρχει το σταθερό “μικρό” ενδιαφέρον, καθώς το Τολό λόγω έλλειψης ικανοποιητικής πρόσβασης (αεροδρομίου) είναι εκτός των περισσοτέρων προγραμμάτων.

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Τ. ενημέρωσε το Δ.Σ. για το email που έλαβε από τον κ.Τσολάκο Κωνσταντίνο σχετικά με τις ανανεώσεις πτυχίων πισίνας και έκδοση πτυχίου ναυαγοσώστη. Όποιος επιθυμεί μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί του.

Ο ταμίας του συλλόγου ενημέρωσε για την ανάληψη που πραγματοποιήθηκε ποσού 1.510 ευρώ για την πληρωμή υποχρεώσεων για τις εκθέσεις στις Βρυξέλλες, Μιλάνο και Τελ Αβίβ.

ΘΕΜΑ 2ο

Συζητήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων διάφορα θέματα – προβλήματα που αφορούν την ανάπλαση του κέντρου του Τολού, αλλά και προβλήματα της καθημερινότητας. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η μελέτη πεζοδρόμησης και ο φωτισμός για την οδό Σέκερη, ενδεχόμενη μελέτη για διάπλαση και δημιουργία ποδηλατόδρομου στον οδικό άξονα Τολό-Ναύπλιο, καθώς επίσης και το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών.

ΘΕΜΑ 3ο

Ο πρόεδρος ενημέρωσε το Δ.Σ. για την πρόοδο του νέου εντύπου δραστηριοτήτων. Εκτιμάται από το τυπογραφείο του κ.Χροστόπουλου ότι έως 10 Απριλίου 2019 θα έχει τυπωθεί. Το σχέδιο του νέου εντύπου θα είναι ενιαίο έντυπο και θα έχει την μορφή που έχει το έντυπο του χάρτη του Σ.Ε.Τ.

ΘΕΜΑ 4ο

Αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. να συνταχθεί ένα κείμενο και να σταλθεί σε όλα τα μέλη του συλλόγου ώστε να ενημερώσουν υπεύθυνους (συνοδούς ή καθηγητές) ή αρχηγούς των σχολικών εκδρομών σχετικά με την προστασία όλων των δημόσιων χώρων από τους μαθητές των εκδρομών προκειμένου να αποφευχθούν βανδαλισμοί και ρίψη σκουπιδιών.

Ο Γραμματέας                                                             Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Κουγιάς                                                 Ιωάννης Γεωργιδάκης

Login

Lost your password?