Αποφασεις 3ης Συνεδριασης 2018

3η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου – 2018

Ακριβές Αντίγραφο από το βιβλίο Πρακτικών σελίδα 88

Σήμερα ημέρα Πέμπτη 22/03/2018 και ώρα 18:30 στο  ξενοδοχείο John & George συνήλθε μετά από πρόσκληση του προέδρου του ΣΕΤ Ιωάννη Γεωργιδάκη το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Τ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

  • Ενημερώσεις/Απολογισμός από τις δράσεις μελών του Δ.Σ.
  • Πρόοδος εντύπων Σ.Ε.Τ.
  • Ενημέρωση για το αίτημα μετεγκατάστασης Πυρηνουργείων στον ‘Αγιο Αντώνιο.
  • Προετοιμασία για το Πάσχα.
  • Εκδήλωση Αδερφοποίησης Δημοτικής Κοινότητας Τολού με την Τοπική Κοινότητα Αγίων Δέκα Κρήτης την Κυριακή 22 Απριλίου 2018.
  • Άνοιγμα νέου τραπεζικού λογαριασμού του συλλόγου.

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

  1. Γεωργιδάκης Γιάννης
  2. Βλαχάκη Νέλλυ
  3. Κουγιάς Αναστάσιος
  4. Μπικάκης Νικόλαος
  5. Σκαλίδης Μανώλης
  6. Κωτσιόπουλος Σταύρος
  7. Μιχαήλ Αλέξανδρος

ΘΕΜΑ 1ο

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. μας ενημέρωσε ότι ήλθε σε επικοινωνία με τον κ. Ιωάννη Τζαβέλλα ώστε να του ζητήσει εάν προτίθεται η κόρη του Αικατερίνη Τζαβέλλα, όπου ζει μόνιμα στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας να μας εκπροσωπήσει (όπως και πέρυσι) στην έκθεση GRIECHELAND FESTIVAL 2018 στις 10,11,12 Μαρτίου 2018. Το κόστος συμμετοχής για την συγκεκριμένη έκθεση ανέρχεται στα 200€.

ΘΕΜΑ 2ο

Αποφασίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του Δ.Σ. να δοθεί νέα και τελευταία παράταση για την καταχώρηση των μελών του Συλλόγου στο νέο έντυπο του Σ.Ε.Τ. έως 31 Μαρτίου 2018.

ΘΕΜΑ 3ο

Αίτηση για μετεγκατάσταση του Πυρηνουργείου του κ.Κουφάκη. Το αίτημα είναι στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ναυπλιέων. Ζητήθηκε από τον Δήμο κατόπιν αίτησης μέσω εισαγγελέα η απόσταση (στην ευθεία) μεταξύ Αγίου Αντωνίου και Τολού να είναι στα 41 χλμ. Μέσω πολιτικής πίεσης το Δ.Σ. του συλλόγου θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σταματήσει την κίνηση αυτή διότι οι συνέπειες; για το Τολό θα είναι πάρα πολύ αρνητικές. Το αίτημα μετεγκατάστασης μετά την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μεταφέρεται στην Περιβαλλοντολιγική Επιτροπή και έπειτα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οι περιβαλλοντικές αλλαγές στην περιοχή μας θα έχουν τεράστιες επιπτώσεις για το Τολό και την ευρύτερη περιοχή. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. θα παραθέσει τις επόμενες μέρες συνέντευξη τύπου για το συγκεκριμένο θέμα.

ΘΕΜΑ 4ο

Θα συνεισφρέρουμε εθελοντικά και χρηματικά για τις προετοιμασίες του Πάσχα εάν και εφόσον χρειασθεί με ποσό αντίστοιχο του περσινού, δηλαδή 250€. Όλα τα μέλη του Δ.Σ. θα συμβάλουν με την βοήθεια τους στις εργασίες προετοιμασίας του Πάσχα.

ΘΕΜΑ 5ο

Το Τολό θα φιλοξενήσει 80 άτομα από τους Άγιους Δέκα Κρήτης το διάστημα 21-23 Απριλίου 2018. Το Σάββατο 21 Απριλίου, έχει  προγραμματιστεί από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. περιοδεία και εκδρομή  στους Αρχαιολογικούς χώρους και τα αξιοθέατα της Αργολίδας. Την Κυριακή 22 Απριλίου θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης και έπειτα θα υπογραφεί η αδελφοποίηση στο Μνημείο των Κρητών στο Πάρκο του Τολού. Εάν ο Δήμος Ναυπλίου δεχθεί να αναλάβει το κόστος για catering θα υπάρξει catering, διαφορετικά όλες οι επιχειρήσεις – μέλη του Συλλόγου θα προσφέρουν από ένα γεύμα – φαγητό. Η δεξίωση θα έχει ελεύθερη είσοδο για τους 80 καλεσμένους από την Κρήτη και για περίπου 20 ατόμων ακόμα από την Πολιτική και Δημοτική Ηγεσία του νομού μας. Οι υπόλοιποι που θα προσκαλεστούν θα έχουν λάβει πρόσκληση όπου θα αναγράφεται η τιμή ανά άτομο για την δεξίωση. Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο John & George, χωρητικότητας περίπου 100 ατόμων.

ΘΕΜΑ 6ο

Αποφασίζουμε ομόφωνα το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα, στο υποκατάστημα Ναυπλίου, με τους εξής όρους:

  1. Ο Ταμίας του Συλλόγου να μπορεί να κάνει αναλήψεις μέχρι του ποσού των διακοσίων ευρώ (200€) χωρίς έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου για ανάγκες του Συλλόγου, σε διάστημα μίας (1) εβδομάδας.
  2. Για ποσά από διακόσια ένα ευρώ (201€) και πάνω να μπορεί να κάνει ανάληψη μετρητών χρημάτων από τον λογαριασμό του Συλλόγου μόνο με ειδική εντολή του Προέδρου και του Γραμματέα.
  3. Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο του Συλλόγου να ανοίξει τον λογαριασμό στο όνομα του Συλλόγου.

Ο Γραμματέας                                                             Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Κουγιάς                                                 Ιωάννης Γεωργιδάκης

Login

Lost your password?