Αποφασεις 12ης Συνεδριασης 2017

12η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Ακριβές Αντίγραφο από το Βιβλίο Πρακτικών σελίδα 82

Σήμερα ημέρα Τρίτη 26/12/2017 και ώρα 18:00 στο  ξενοδοχείο John & George συνήλθε μετά από πρόσκληση του προέδρου του ΣΕΤ Ιωάννη Γεωργιδάκη το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Τ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για το παρακάτω θέμα:

  •  Συμμετοχή στην έκθεση New York Times Travel Show

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

  1. Γεωργιδάκης Γιάννης
  2. Κουγιάς Αναστάσιος
  3. Μπικάκης Νικόλαος
  4. Σκαλίδης Μανώλης
  5. Κωτσιόπουλος Σταύρος
  6. Τριανταφύλλου Δημήτρης
  7. Μιχαήλ Αλέξανδρος
  8. Τσαγκαρέλης Ανδρέας

Σύντομο Ιστορικό

Κατόπιν προσκλήσεως  του Δημάρχου του Δήμου Ναυπλιέων και του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ., παρευρέθηκαν την Δευτέρα 18/12/2017 και ώρα 12:30 στο Δημαρχείο, ως εκπρόσωποι του Συλλόγου μας ο Μανώλης Σκαλίδης και ο Αναστάσης Κουγιάς  κατόπιν εντολής του Προέδρου μας που δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω απουσίας  του από το Τολό.
Το θέμα της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκαν και άλλοι Σύλλογοι του Ναυπλίου όπως ο Εμπορικός, Εστίασης, Ενοικ. Δωματίων Αργολίδας και Ξενοδόχων Ναυπλίου ήταν η συμμετοχή του Δήμου Ναυπλιέων στην έκθεση Γενικού Τουρισμού NEW YORK TIMES TRAVEL SHOW που θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη 26-28/01/2018.
Ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι ο Δήμος θα παρευρεθεί στην έκθεση μέσω του Ε.Ο.Τ. Ο προϋπολογισμός για το κόστος της συμμετοχής του Δήμου ανέρχεται στις 15.000 ευρώ,
τα οποία αντιστοιχούν στα έξοδα της αντιπροσωπείας των πέντε(5) ατόμων που θα παρευρεθούν στην έκθεση (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο και έξοδα αποστολής διαφημιστικών εντύπων του Δήμου Ναυπλιέων).
Κατόπιν της σύντομης ενημέρωσης, μας ζητήθηκε να εκφράσουμε την άποψη μας ως Σύλλογος (αρνητική ή θετική) για την συμμετοχή στην έκθεση.
Ο Δήμαρχος ζήτησε την συμμετοχή τουλάχιστον ενός ατόμου στο ταξίδι από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας το οποίο άτομο να έχει την απαιτούμενη εμπειρία σε εκθέσεις και να κατέχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Εμείς δεσμευθήκαμε ως Σύλλογος ότι θα συνεδριάσουμε για τα όσα τέθηκαν προς συζήτηση και θα επανέλθουμε να απαντήσουμε στην επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 27/12 στο Δημαρχείο και ώρα 12:30.

Το προφίλ της έκθεσης είναι:

  • 15η φορά που πραγματοποιείται η συγκεκριμένη έκθεση
  • 30000 επισκέπτες
  • 550 εκθέτες από 170 διαφορετικούς προορισμούς
  • 280 ειδικοί του τουρισμού και 100 χώρες
  • 1,000+ μέλη των ΜΜΕ που προβάλουν την έκθεση και τους συμμετέχοντες

Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ή εξής:

  • O Σ.Ε.Τ. στηρίζει την δράση αυτή και επιθυμεί άμεσα να πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη όλων των φορέων του Τουρισμού για να προγραμματισθούν και επιπλέον δράσεις προβολής.
  • Ο εκπρόσωπος του Σ.Ε.Τ. στην έκθεση New York Times Travel Show θα είναι:

α) Σκαλίδης Μανώλης – Μέλος Δ.Σ.  Σ.Ε.Τ.     – κιν 6942981924 – email: tolohol@otenet.gr

 

Ο Γραμματέας                                                                             Ο Πρόεδρος

Κουγιάς Αναστάσιος                                                              Γεωργιδάκης Ιωάννης

Login

Lost your password?