Αποφασεις 11ης Συνεδριασης 2019

Σήμερα ημέρα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18.00 στο Τολό του Δήμου Ναυπλίεων και στο Ξενοδοχείο John and George μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου 755/19  του Προέδρου Ιωάννη Γεωργιδάκη του Νικολάου συνήλθε η 11η Συνεδρίαση του Δ.Σ. 2019 με τα εξής θέματα:

  • Ενημερώσεις/Απολογισμός από τις δράσεις μελών Δ.Σ.
  • Προτάσεις μελών διοικητικού συμβουλίου για δράσεις του Σ.Ε.Τ.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

  1. Ιωάννης Γεωργιδάκης του Νικολάου
  2. Ευαγγελία Χολέβα του Γεωργίου
  3. Πέτρος Σκαλίδης του Δημητρίου
  4. Michalina Siekierczak-Papadrianou του Jaroslaw
  5. Άννα Πλιάτσικα του Στυλιανού
  6. Ευάγγελος Ηλιόπουλος του Ιωάννη
  7. Δημήτρης Τσίρος του Κωνσταντίνου

Απόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

  1. Νέλλη Βλαχάκη του Πέτρου
  2. Παναγιώτης Ιωάννου του Μιχαήλ
  3. Ανδρέας Τσαγκαρέλης του Γρηγορίου
  4. Αργυρή Σκαλίδη του Ευαγγέλου

ΘΕΜΑ 1ο

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤ Ιωάννης Γεωργιδάκης παρουσίασε αναλυτικά τον απολογισμό δράσεων του Συλλόγου της περιόδου Οκτωβρίου 2018 έως Οκτωβρίου 2019. Στους παρόντες του Δ.Σ. του Συλλόγου διανέμισε έντυπο υλικό με τις δράσεις του ΣΕΤ για την ανωτέρω περίοδο. Πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση του οικονομικού απολογισμού από την καινούρια Ταμεία Ευαγγελία Χολέβα.

ΘΕΜΑ 2ο

  1. Πρόταση για δημιουργία καταδυτικού πάρκου στο Τολό.
  2. Πρόταση για βαθύτερη υποστήριξη του τοπικού προϊόν – Τολιανή Μπύρα –  για να προσδώσει στο προϊόν ανώτερη θέση στην τοπική αγορά.
  3. Πρόταση για επέκταση του λιμανιού – επέκταση των χώρων που θα μπορούν να υδροδοτούνται και να ηλεκτροδοτούνται τα σκάφη που ελλιμενίζονται στο λιμάνι (μαρίνα).
  4. Πρόταση για διοργάνωση σεμιναρίου με την συμμετοχή των μελών του ΣΕΤ για τα προγράμματα χρηματοδότησης που τρέχουν ή έρχονται (LEADER, ESPA… κτλ.).
  5. Πρόταση για χορηγούμενη και ολοκληρωμένη καμπάνια προβολής για το Τολό μέσω διαδικτύου (κυρίως μέσω από τα social media) που περιλαμβάνει διάφορα είδη προωθήσεων όπως προώθηση posts (post engagement), καμπάνιες που προωθούν την έναρξη συζητήσεων (messages campaign) και προώθηση των επισκέψεων στην ιστοσελίδα (traffic), καμπάνια προώθησης ιστοσελίδας SEO για www.tolo.gr κτλ.
  6. Πρόταση για υποβολή αίτησης στο Δήμο Ναυπλίου για τακτικό πλύσιμο των κάδων σκουπιδιών στο Τολό.
  7. Πρόταση που αφορά τους τρόπους προσέλκυσης μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών εσωτερικού τουρισμού.
  8. Πρόταση οργάνωσης Εκδηλώσεων προς τον Πολιτιστικό και άλλους Φορείς, όπως το Πανηγύρι Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, μαζί με την επαναφορά της ημέρας του ψαρά, του Αγίου Ιωάννη του Κλείδωνα και περισσότερα δρώμενα στο καρναβάλι.
  9. Πρόταση για διαφήμιση και υποστήριξη του θέμα της οργάνωσης γάμων στο Τολό – προσέλκυση ατόμων με σκοπό τον γάμο και εκτενέστερη διερεύνηση ισχυόντων νόμων και συνθηκών ώστε να μπορεί να επικοινωνηθεί στο site και σε αντίστοιχες εκθέσεις.
  10. Πρόταση για συμμετοχή Συλλόγου στις διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις (Ουτρέχτη, Βιέννη, Βρυξέλλες, Τελ Αβιβ, Μιλάνο, Βερολίνο και Μόσχα).
  11. Πρόταση για πιστοποίηση μονοπατιών του Τολού και της περιοχής.
  12. Πρόταση δράσεων για αύξηση μελών του ΣΕΤ.
  13. Πρόταση για πιο εντυπωσιακό φωτισμό και διακόσμηση του λιμανιού, πρόταση δημιουργίας Σημείου θέασης και φωτογράφησης, εγκατάσταση πινακίδας που ευχαριστεί τον περαστικό για την επίσκεψή του στο Τολό.
  14. Πρόταση για διακοσμητικά και ενημερωτικά αυτοκόλλητα στους κάδους σκουπιδιών.
  15. Πρόταση για ενιαία σήμανση για όλες τις επιχειρήσεις στους δρόμους
  16. Πρόταση για εμπλουτισμό παραλίας με άμμο.
  17. Πρόταση εγκατάστασης εξοπλισμού παραλίας – αποδυτήρια και ντουζιέρες.
  18. Πρόταση για φωτισμό του περιφερειακού δρόμου και της παραλίας με αυτόνομες ηλιακές κολώνες.
  19. Απόφαση διοργάνωσης σεμιναρίου με την συμμετοχή των μελών του ΣΕΤ για το Πτυχίο Επόπτη Ασφαλείας Κολυμβητικών Δεξαμενών – Ναυαγοσώστη Πισίνας, να αναζητηθεί καλύτερη προσφορά.
  20. Απόφαση διοργάνωσης επίσκεψης νομικού σύμβουλου σχετικά με το Νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (GDPR) με την συμμετοχή των μελών του ΣΕΤ.
  21. Απόφαση για παραγγελία διαφημιστικού υλικού – στικάκια USB – σαν εργαλείο προώθησης του Τολού στις εκθέσεις μέχρι 100 τεμάχια και κόστος έως 300€.
  22. Απόφαση για εκτύπωση καρτών των καινούριων μελών του Δ.Σ. με κόστος έως 100€.
  23. Απόφαση για την ημερομηνία της Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου στις 19 Ιανουαρίου 2020. Θα προσδιοριστεί η ώρα και ο τόπος και θα ενημερωθούν όλα τα μέλη με πρόσκληση.

 

Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γραμματέας

Login

Lost your password?