Αποφασεις 1ης Συνεδριασης – 2019

1η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου – 2019

Ακριβές Αντίγραφο από το βιβλίο Πρακτικών σελίδα 13

Σήμερα, ημέρα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:30 στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων και στο “Cafe Nicola’s”, μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου 566/19 του Προέδρου και νόμιμου εκπροσώπου Γεωργιδάκη Ιωάννη του Νικολάου, συνήλθε η 1η συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 2019, με τα εξής θέματα:

  • Ενημερώσεις / Απολογισμός από τις δράσεις των μελών του Δ.Σ.
  • Οργάνωση της κοπής πίτας του Σ.Ε.Τ. στις 20/01/2019.
  • Προτάσεις/Ιδέες δράσεων

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

  1. Γεωργιδάκης Γιάννης
  2. Κουγιάς Αναστάσιος
  3. Μπικάκης Νικόλαος
  4. Μιχαήλ Αλέξανδρος
  5. Σκαλίδης Μανώλης – Γεώργιος
  6. Κωτσιόπουλος Σταύρος
  7. Ταλαγάνη Ευγενία
  8. Τριανταφύλλου Δημήτρης
  9. Τσαγκαρέλης Ανδρέας

Απόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

  1. Βλαχάκη Νέλλυ
  2. Καρούτζος Ανδριανός

ΘΕΜΑ 1ο

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Τ. ενημέρωσε το Δ.Σ. σχετικά με την πορεία έκδοσης του Νέου Εντύπου ενημέρωσης με τα σημεία ενδιαφέροντος ότι απομένει να βρεθεί ένας χορηγός ακόμη (από τους 4 που χρειάζονται) ώστε να προχωρήσει η εκτύπωση. Οι τρείς (3) χορηγοί μέχρι στιγμής είναι τα ξενοδοχεία John and George, Flisvos Royal και Tolon Holidays.

Ακόμη ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ενημέρωσε σχετικά με το πρόγραμμα LEADER της Αναπτυξιακής Πάρνωνα για τον φάκελο που έχει καταθέσει ο Σ.Ε.Τ. ότι η ενημέρωση που είχε ήταν ότι ο φάκελος ήταν πλήρης από τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και απλώς ζητήθηκαν περαιτέρω διευκρινιστικές ερωτήσεις. Εάν ενταχθεί ο φάκελος η χρηματοδότηση είναι 100% από το πρόγραμμα.

Επίσης αποφασίστηκε από όλα τα παρόντα μέλη του Δ.Σ. να σταλθεί email ως υπενθύμιση σε όλα τα μέλη του Συλλόγου για συμμετοχή σε πιθανή διεξαγωγή σεμιναρίου ΕΦΕΤ τον Μάρτιο.

Ως εκπρόσωποι – μέλη του συλλόγου στις προσεχές εκθέσεις τουρισμού 2019 όπου θα συμμετάσχει ο Σ.Ε.Τ. στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι οι εξής: Στην Ρουμανία – Βουκουρέστι ο κ.Μπεϋγενές Δημήτριος στις 18-20 Ιανουαρίου, στις Βρυξέλλες – Βέλγιο οι κ.Σκαλίδης Δημήτριος και κ. Σκαλίδης Εμμανουήλ στις 8-10 Φεβρουαρίου, στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ οι κ.Κωτσιόπουλος Σταύρος και κ.Μιχαήλ Αλέξης στις 12-13 Φεβρουαρίου, στο Μιλάνο στην Ιταλία από 11-13 Φεβρουαρίου θα παρευρεθεί ο κ.Η´λιόπουλος Βαγγέλης με την κόρη του Ηλιοπούλου Φανή και τέλος στο Βερολίνο Γερμανίας ο Σύλλογος θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ.Γεωργιδάκη Ιωάννη την περίοδο 9-13 Μαρτίου 2019.

Ο ταμείας του συλλόγου μας έκανε παρουσίαση του ταμείου το οποίο έχει ως εξής: Σύνολο ταμείου:3.695,31€. Στην τράπεζα υπάρχουν:3.344€ και μετρητά:351,31€

 

ΘΕΜΑ 2ο

Για την εκδήλωση της κοπής πίτας του Σ.Ε.Τ. αποφασίστηκε να παραγγελθεί βασιλόπιτα 120 τεμαχίων και μία πιο μικρή για την κοπή. Τα μελη του Δ.Σ. να παρευρίσκονται στον χώρο της εκδήλωσης από τις 10:15 π.μ., καθώς επίσης και το κάθε μέλος του Δ.Σ. να προετοιμάσει και να προσφέρει ένα είδος κεράσματος στον μπουφέ που θα στηθεί για την εκδήλωση. Η μουσική παράσταση που προγραμματίστηκε για την κοπή πίτας ανέρχεται στο κόστος των 60 ευρώ. Ο νικητής του φλουριού θα λάβει δώρο τεχνολογίας αξίας έως του ποσού των 100 ευρώ.

ΘΕΜΑ 3ο

Πρόταση Προέδρου για σήμανση στην είσοδο του Τολού (πριν το camping SUNSET) κατασκευής τύπου “Γ” όπου “δεξιά” θα αναγράφεται “Περιφερειακή Οδός – Λιμάνι” και “ευθεία” θα αναγράφεται “Κέντρο Τολό – Παραλία Ψιλλή Άμμος. Η πρόταση-ιδέα του Προέδρου βρήκε σύμφωνο όλο το Δ.Σ. και αποφασίστηκε να εξεταστεί το κόστος καθώς και η μελέτη από ειδικούς για την συγκεκριμένη κατασκευή.

 

Ο Γραμματέας                                                             Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Κουγιάς                                                 Ιωάννης Γεωργιδάκης

Login

Lost your password?