Συμμετοχη του Σ.Ε.Τ. στην εκθεση “ΙFT 2018” στο Βελιγραδι

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFT 2018», που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι το διάστημα 22-25 Φεβρουαρίου 2018, συμμετείχε ο Σ.Ε.Τ. στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο προβολής και προώθησης του Τολού σε νέες τουριστικές αγορές, με στόχο την ενίσχυση των τουριστικών ροών και από άλλες χώρες της Ευρώπης.

Εκπρόσωπος του Σ.Ε.Τ. ήταν ο κύριος Κωτσιόπουλος Σταύρος.

Η Ελλάδα (ιδιαίτερα η Βόρεια Ελλάδα) είναι με διαφορά ο πλέον δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες, ενώ ισχυροί είναι οι δεσμοί, θρησκευτικοί και ιστορικοί, που ενώνουν τις δύο χώρες. Η έκθεση «IFT 2018» αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός στη Σερβία και όλα τα Βαλκάνια, συγκεντρώνοντας μεγάλη συμμετοχή tour operator όλων των βαλκανικών και άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες για να επισκεφθούν την Πελοπόννησο και κατ’ επέκταση το Τολό. Σε ομιλία που έκανε ο υπουργός τουρισμού της Σερβίας, ανακοίνωσε ότι ένα εκατομμύριο Σέρβοι πολίτες επισκέφθηκαν τη χώρα μας πέρυσι και προβλέπουν από τις προκρατήσεις αύξηση 15% για τη φετινή χρονιά. Κυρίως, το μεγαλύτερο ποσοστό επισκέπτεται την βόρεια Ελλάδα λόγω της εύκολης πρόσβασης οδικώς αλλά πλέον αναζητούν και καινούργιους προορισμούς για τις διακοπές τους. Πιστεύουμε ότι το Τολό μπορεί να είναι ένα απ’ αυτούς τους προορισμούς.

Login

Lost your password?