Συμμετοχη του Σ.Ε.Τ στην εκθεση Salon des Vacances 01-04 Φεβρουαριου 2018

Ο ΣΕΤ συμμετείχε στην Salon des Vacances το 4ήμερο 01 – 04.02.2018 μέσω του περιπτέρου της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο απρόσμενα μεγάλος αριθμός επισκεπτών ήταν η μεγάλη έκπληξη και δικαίωσή μας για την επιμονή μας για συμμετοχή στην έκθεση αυτή. Το περίπτερο βρισκόταν στον κεντρικό διάδρομο δίπλα στου ΕΟΤ όπου η συνεργασία ήταν περισσότερο εποικοδομητική και αποτελεσματική.Το ενδιαφέρον ήταν πολύ έντονο, αφού η κάλυψη στην Ολλανδική και Γαλλική γλώσσα διευκόλυνε την μεταφορά πληροφοριών τους επισκέπτες. Γενικά το περίπτερο του ΕΟΤ απεδείχθη μικρό για τον όγκο των επισκεπτών.

Με την έναρξη των πτήσεων της BRUXELLES AIRWAYS από τέλος Απριλίου έως Οκτώβριο, είναι μοχλός και ελπίδα για την επισκεψιμότητα από Βέλγιο. Θα είναι χρήσιμο, σε επόμενες παρουσίες, η προώθηση των αγροτικών προϊόντων Πελοποννήσου σε μεγαλύτερο βαθμό. Ήταν έντονα εμφανές το ενδιαφέρουν όχι μόνον των Βέλγων αλλά και επισκεπτών από γειτονικές χώρες (Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Γαλλία).

Η περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσωπήθηκε μέσω των Κα Νικολάκου, κ. Βαρελά, κ. Ψυχάτη και την Κα Κυριακοπούλου και εκφράστηκε η βούληση, να προστεθεί η έκθεση του Βελγίου στο καλεντάρι που συμμετέχει κάθε χρόνο. Τιμώμενη περιοχή του ΕΟΤ για το 2018 στην συγκεκριμένη έκθεση ήταν το Πήλιο και ο Βόλος.

Login

Lost your password?