Συμμετοχη του Σ.Ε.Τ. στην εκθεση GRECIA PANORAMA στο Βουκουρεστι

H Grecia Panorama πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Βουκουρέστι στις 19-20 Ιανουαρίου 2019.

Η έκθεση αναφερόταν στον τουρισμό και την γαστρονομία (κυρίως ελληνικά παραδοσιακά και μη, προϊόντα).

Το προφίλ του κοινού που επισκέφθηκε την έκθεση είχε χαρακτηριστικά όπως: Οικογένειες με μικρά παιδιά και τρίτη ηλικία, με μεσαία και άνω εισοδήματα που ταξιδεύουν με το αυτοκίνητό τους μεμονωμένα(χωρίς γκρουπ).

Κατά την διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για την διαμονή τους στο Τολό, για το τι μπορούν να επισκεφθούν στην περιοχή, για την διασκέδασή τους, τις δραστηριότητες που μπορούν να πραγματοποιήσουν και έλαβαν το έντυπο υλικό.

Στα συν της έκθεσης αυτή τη χρονιά ήταν οι παραδοσιακοί χοροί, το ελληνικό συγκρότημα, οι στιγμές γαστρονομίας και η παρουσίαση της έκθεσης από διάσημο ραδιοφωνικό-τηλεοπτικό παραγωγό(Daniel Buzdugan).

Κακή επιλογή εκθεσιακού χώρου στα πλην (την προηγούμενη χρονιά είχε περισσότερο κόσμο λόγω επιλογής σε καλύτερο mall) .

Θα ήθελα εδώ να τονίσω ότι το booth και το stand της περιφέρειας δεν είχαν την αφίσα με το Τολό (όπως υπήρχε και στην έκθεση στην Βαρσοβία).

Κλείνοντας να επισημάνω ότι η παρουσία του συλλόγου μας στην έκθεση ήταν αξιοσημείωτη και λαμβάνοντας υπόψιν τουλάχιστον το έντυπο υλικό το οποίο προσφέρθηκε στους επισκέπτες(υλικό το οποίο δεν διέθετε κανένα άλλο περίπτερο) κάτι το οποίο αναφέρθηκε και από τους επισκέπτες, στοιχείο το οποίο μας διαφοροποίησε και ευελπιστούμε ότι θα μεταφραστεί σε αύξηση των Ρουμάνων τουριστών στην περιοχή μας.

Τέλος να σημειωθεί ότι στην έκθεση έγιναν κάποιες συναντήσεις με τουριστικά γραφεία και πράκτορες, τα στοιχεία των οποίων είναι στην διάθεση των μελών του Σ.Ε.Τ.

Login

Lost your password?