Παροχες – στηριξη & διευρυνση του θεματικου αθλητικου τουρισμου και της επισκεψιμοτητας

Σας παρουσιάζουμε την επιστολή-email που λάβαμε από τον κ.Ευάγγελο Παπαποστόλου, Γενικό Διευθυντή του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

“Αρχικά, είναι χαρά μου να σας εκφράσω για μία ακόμα φορά την ευαρέσκεια της Οργανωτικής Επιτροπής για την υποστήριξη και συμβολή σας στις μεγάλες αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Είναι γεγονός ότι η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε ήδη από τα πρώτα της βήματα από εξωστρέφεια και μάλιστα το 2019 ο Μαραθώνιος Ναυπλίου με χαρά υποδέχτηκε δρομείς και από το εξωτερικό! Ήδη το 2020 με τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουμε συμμετοχή από 19 χώρες με 50 συμμετοχές δρομέων οι περισσότερες από τις οποίες είναι οικογενειακές. Σε αυτό το πλαίσιο και βλέποντας την προοπτική, θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε την συνεργασία μας και την ευγενική σας υποστήριξη ώστε μέσω της έγκαιρης γνώσης των προσφερόμενων παροχών σας, να πραγματοποιηθεί η καλύτερη δυνατή προώθηση της πόλης του Ναυπλίου & γενικότερα της Αργολίδας ως αθλητικού και τουριστικού προορισμού!

Στις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας μας συμπεριλαμβάνεται σήμερα ο «Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon», που για το 2020 προγραμματίζεται για τις 8 Μαρτίου. Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου αποτελεί ένα πολύπλευρο αθλητικό, συμμετοχικό και κοινωνικό γεγονός. Πρόκειται για εκδήλωση μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα, που με τις παράλληλες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, μουσικές και άλλες δράσεις της, προάγει την παιδεία και τον πολιτισμό. Μάλιστα η εφετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου (8/03/2020) είναι αφιερωμένη στην Γυναίκα καθώς συμπίπτει με την ημέρα που εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και ως εκ τούτου όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις έχουν σαν θέμα την Γυναίκα. Μάλιστα πρόθεσή μας είναι, στα πλαίσια του γενικού προγράμματος, η παρουσίαση αυτών των δράσεων να γίνει σε Συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα στα μέσα Φεβρουαρίου.

Σας στέλνουμε ενημερωτικό υλικό:

Προγράμματα των εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Ναυπλίου που ακολουθεί το τριήμερο των αποκρεών και εντάσσεται στην προοπτική του Ναύπλιο 365 ημέρες.:

 Συγκεκριμένα  θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε την υποστήριξή σας στα παρακάτω σημαντικά και επικοινωνιακά θέματα:

  • Έκπτωση 50% στην μετακίνηση με την ΚΤΕΛ Αργολίδας και άλλες εσωτερικές μετακινήσεις.
  • Έκπτωση 50% στο Τραινάκι και στο Διώροφο λεωφορείο.
  • Έκπτωση 50% στην είσοδο των Αρχαιολογικών χώρων και Μουσείων.
  • Έκπτωση 20% στην Εστίαση.
  • Έκπτωση 20% στη διαμονή στα Ξενοδοχεία του Ναυπλίου – Τολό για τους συμμετέχοντες πάνω στην τιμή Booking μετά από απευθείας επικοινωνία των ενδιαφερομένων με το κατάλυμα.
  • Δωρεάν διαμονή την Κυριακή 8/03/20 με την προϋπόθεση της διαμονής από την Παρασκευή 6/03/20 και late cheek out την Κυριακή 8/03/20 στις 16:00 – 17:00.
  • Έκπτωση πάνω από 50% + 5% για τα γυναικεία είδη στα καταστήματα. Τα καταστήματα το Σάββατο 7/03/19 θα παραμείνουν ανοικτά συνεχίζοντας το ετήσιο «Nafplio marathon Sales».

*Οι παραπάνω παροχές θα ισχύουν για τους δρομείς και τα συνοδευτικά τους πρόσωπα με την επίδειξη της επιβεβαίωσης εγγραφής τους στις Διοργανώσεις. Πλην της  «Nafplio marathon Sales» που θα είναι για όλους τους επισκέπτες. 

Αφού σας ευχαριστήσω και πάλι για την συμπόρευση στον στόχο μας, παραμένω στην διάθεση σας.”

Ευάγγελος Παπαποστόλου

Γενικός Δ/ντης

Μαραθωνίου Ναυπλίου

6908725281- 6975888926

 

Login

Lost your password?