Ο Σ.Ε.Τ. στην εκθεση “New York Times Travel Show” 26 – 28 Ιανουαρίου 2018

Στις 26 Ιανουαρίου άνοιξε τις πόρτες της η έκθεση “New York Times Travel Show” στον εκθεσιακό χώρο «Javits Center» στο Manhattan. Συμμετείχαν 550 εκθέτες από 170 διαφορετικούς προορισμούς.

Ο εκπρόσωπος του συλλόγου μας, κύριος Μανώλης Σκαλίδης, λίγο πριν την έκθεση επισκέφτηκε  τα γραφεία του ΕΟΤ στην Νέα Υόρκη και συναντήθηκε με την κυρία Καματερού Διευθύντρια ΕΟΤ Αμερικής/Καναδά, η οποία κατά τη διάρκεια της θητείας της κατάφερε να μετατρέψει το αρνητικό πρόσημο επισκεψιμότητας των Αμερικανών στην Ελλάδα, σε θετικό και μάλιστα διψήφιο.

Ο ΣΕΤ συμμετείχε στο περίπτερο του ΕΟΤ στο σταντ του Δήμου Ναυπλιέων, μαζί με φορείς και συλλόγους από όλο το δήμο.Έγινε διανομή έντυπου υλικού του Σ.Ε.Τ. στην αγγλική γλώσσα και ήδη από τη 2η μέρα τα έντυπα είχαν σχεδόν εξαντληθεί.

Από πλευράς διπλωματικών αρχών το περίπτερο του ΕΟΤ επισκέφθηκαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας, ο αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΗΕ πρέσβης Διονύσιος Καλαμβρέζος και ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου πρέσβης Βασίλειος Φιλίππου. Τα αποτελέσματα και οι πληροφορίες για του χρόνου είναι εξαιρετικές και θα έχουμε και πάλι διψήφιους αριθμούς αύξησης σε ποσοστά κρατήσεων, επεσήμανε η κ. Καματερού

Οι απευθείας πτήσεις της Emirates για Αθήνα, συνεχίζουν την ανοδική πορεία πωλήσεων και οι μήνες που προβλημάτιζαν όπως Ιανουάριος, Φεβρουάριος και Μάρτιος έχουν πάει καλά. Τον Απρίλιο φιλοξενείτε το συνέδριο των Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων στην Αθήνα και αυτό αποτελεί έναν καλό οιωνό για την Ελλάδα. Η Ελλάδα μέσω του ΕΟΤ τον επόμενο μήνα θα συμμετάσχει στην έκθεση κρουαζιέρας και συνάμα θα διοργανώσει και φέτος ένα ταξίδι εξοικείωσης με Αμερικανούς δημοσιογράφους σε άλλους προορισμούς. Η κ. Καματερού μας πληροφόρησε για το στρατηγικό πρόγραμμα του 2018 «Ελλάδα – 365 μέρες τον χρόνο».

 

Login

Lost your password?