Εκδρομη του Σ.Ε.Τ. στην Κινα

Για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία μια υπέροχη εκδρομή στην μακρινή Κίνα. Παρ΄ ότι το ταξίδι αυτό ήταν αρκετά μακρινό και κουραστικό, η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ήλθε εις πέρας χωρίς απρόοπτα!

Το ταξίδι μας ξεκίνησε από το Πεκίνο με την μεγαλύτερη πλατεία του κόσμου Τιεν α Μεν και την απαγορευμένη πόλη. Δεν θα γινόταν βέβαια να μην επισκεφτούμε ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου,το Σινικό Τείχος. Καταφέραμε επίσης να δούμε και την άλλη όψη του Πεκίνου με τις φτωχογειτονιές και τα χαμηλά σπιτάκια κάνοντας την βόλτα μας με παραδοσιακά δίκυκλα.

Συνεχίσαμε περνώντας από τις υδάτινες πολιτίες Χαντσόου, Σουτσόου και τέλος την Τζοτσουανγκ, την Νο1 υδάτινη πολιτεία στον κόσμο με υπέροχα κανάλια και φυσικό πλούτο.

Τελειώσαμε την επίσκεψη μας στην Κίνα με την Σανγκάη, μια ανατολίτικη εκδοχή του Μανχάταν με πολλούς ουρανοξύστες και τον κόσμο να κινείτε σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Αποχαιρετήσαμε την πόλη με μια ματιά από 340 μέτρα ύψος, στο ψηλότερο κτίριο της πόλης.

Λίγο πριν επιστρέψουμε κάναμε μια στάση στο μαγευτικό Ντουμπάι για να θαυμάσουμε τον πλούτο και την χλιδή αυτής της πόλης.

Γυρίσαμε πίσω εξαντλημένοι και πολύ κουρασμένοι αλλά γεμάτοι από εικόνες και αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα.

Και του χρόνου καλύτερα!!

 

Login

Lost your password?