Αποφασεις 9ης Συνεδριασης 2018

9η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου – 2018

Ακριβές Αντίγραφο από το βιβλίο Πρακτικών σελίδα 96

Σήμερα, ημέρα Πεμπτη 19η Ιουλίου 2018 και ώρα 21:15 στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων και στο cafe-bar «Nikolas», μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου 531/18 του Προέδρου και νόμιμου εκπροσώπου Γεωργιδάκη Ιωάννη του Νικολάου, συνήλθε η 9η συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 2018, με τα εξής θέματα:

  • Ενημερώσεις / Απολογισμός από τις δράσεις των μελών του Δ.Σ.
  • Ανάθεση είσπραξης εισφορών μελών και εγγραφών νέων μελών.
  • Συζήτηση – απόφαση για την καθιερωμένη εκδρομή του Συλλόγου.

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

  1. Γεωργιδάκης Γιάννης
  2. Βλαχάκη Νέλλυ
  3. Κουγιάς Αναστάσιος
  4. Νικόλαος Μπικάκης
  5. Μιχαήλ Αλέξανδρος
  6. Σκαλίδης Μανώλης

ΘΕΜΑ 1ο

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Τ. ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι ο φάκελος του συλλόγου με όλα τα έγγραφα – δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι έτοιμος προς κατάθεση στο πρόγραμμα LEADER. Ο χρόνος υποβολής δικαιολογητικών πήρε παράταση έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2018. Ως εκ τούτου, επειδή υπάρχει χρόνος το Δ.Σ. αποφάσισε να προχωρήσει η διαδικασία τροποποίησης και εκσυχρονισμού του καταστατικού του Συλλόγου, η οποία θα ανατεθεί το προσεχέες διάστημα σε δικηγόρο και έπειτα θα συμπεριληφθεί στον υπό κατάθεση φάκελο του προγράμματος LEADER.

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Τ. ενημέρωσε ότι η Υπεύθυνη Τουρισμού και Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπλιέων κ. Ράλλη Μαρία, ήλθε μαζί του σε τηλεφωνική επικοινωνία για να υπάρξει συνδιοργάνωση  μεταξύ του Σ.Ε.Τ.,του Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού και Δήμου Ναυπλιέων για την εκδήλωση Αύγουστος και Μνημεία στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ασίνης, η οποία ανήκει στο ευρύτερο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου για τον μήνα Αύγουστο. Αναμένουμε επίσημη ενημέρωση από την κ.Ράλλη με email.

Αποφασίστηκε ομόφωνα από όλο το Δ.Σ., η έγκριση δαπάνης του ποσού των 500 ευρώ για βελτίωση καθαριότητας του Τολού σε όλους τους δημόσιους χώρους και δρόμους.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ. θα συνδιοργανώσει μαζί με το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού και τον Δήμο Ναυπλιέων, μουσική βραδιά στο Τολό το Σάββατο 28 Ιουλίου και ώρα 21:15 στο Πάρκο Ηρώων των Αγωνιστών. Καλεσμένος θα είναι ο μουσικός/συνθέτης Ζώτος Ιωάννης. Την έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει η Δωροθέα Παπαδάκη.

ΘΕΜΑ 2ο

Η είσπραξη εισφορών μελών και εγγραφή νέων μελών  έτους 2018 ανατέθηκε στις κυρίες: Μιχαήλ Κατερίνα του Σπυρίδωνος με Α.Τ. 208458 (Τ.Α. ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ – ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ), δημότης Δ.Ναυπλιέων και Τσαντίλα Μαρία του Βασιλείου με Α.Τ. ΑΒ 797501 (Τ.Α. ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ), δημότης Ερμιόνης Αργολίδος. Προτάθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., συζητήθηκε και αποφασίστηκε ομόφωνα από τους παρόντες η αμοιβή των ανωτέρω κυριών να ανέρχεται στο ποσό των 4 ευρώ (τέσσερα ευρώ) ανά είσπραξη συνδρομής για τα υπάρχοντα μέλη του Συλλόγου και στα 30 ευρώ (τριάντα ευρώ) για κάθε νέα εγγραφή των νέων μελών. Η απόδοση των οφειλόμενων θα γίνεται ή κάθε βράδυ ή στο τέλος της διαδικασίας είσπραξης και εγγραφής νέων μελών.

ΘΕΜΑ 3ο

Οι υποψήφιοι προορισμοί για την καθιερωμένη εκδρομή του Συλλόγου είχαν οριστεί από την 7η συνεδρίαση του Δ.Σ., 1) η Κίνα και 2) η Νότια Γαλλία. Στην συνεδρίαση την σημερινή κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε η εκδρομή στο Πεκίνο έναντι της Νότιας Γαλλίας. Ύστερα από έρευνα του προέδρου για αναζήτηση προσφορών, τιμών ανά άτομο και προγράμματος εκδρομής μεταξύ των ταξιδιωτικών γραφείων COSMORAMA, SMILE ACADIMOS, MAZI TRAVEL και VERSUS TRAVEL επιλέχθηκε κατά πλειοψηφία από το Δ. Σ. το γραφείο τουρισμού SMILE ACADIMOS λόγω καλύτερης προσφοράς τιμής ανά άτομο και λόγω καλύτερου προγράμματος της εκδρομής για 10 ημέρες. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 27 Νοεμβρίου έως 7 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Γραμματέας                                                             Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Κουγιάς                                                 Ιωάννης Γεωργιδάκης

Login

Lost your password?