Αποφασεις 7ης Συνεδριασης – 2019

7η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου – 2019

Ακριβές Αντίγραφο από το βιβλίο Πρακτικών σελίδα 21

Σήμερα, ημέρα Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 και ώρα 12:30 στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων και στο “Nicola’s Cafe”, μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου 715/19 του Προέδρου και νόμιμου εκπροσώπου Γεωργιδάκη Ιωάννη του Νικολάου, συνήλθε η 7η συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 2019, με τα εξής θέματα:

 1. Ενημερώσεις/Απολογισμός από τις δράσεις μελών Δ.Σ.
 2. Απόφαση για την εκδρομή του Σ.Ε.Τ.

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

 1. Γεωργιδάκης Γιάννης
 2. Κουγιάς Αναστάσιος
 3. Μπικάκης Νικόλαος
 4. Σκαλίδης Μανώλης – Γεώργιος
 5. Μιχαήλ Αλέξανδρος
 6. Τριανταφύλλου Δημήτρης
 7. Τσαγκαρέλης Ανδρέας
 8. Βλαχάκη Νέλλυ
 9. Κωτσιόπουλος Σταύρος

Απόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

 1. Ταλαγάνη Ευγενία

Ενημερώσεις/Απολογισμός από τις δράσεις μελών Δ.Σ.

Πρόβλημα καθαριότητας στο Τολό

Συζητήθηκε το πρόβλημα καθαριότητας που υπάρχει στο Τολό. Έχουν γίνει πιέσεις προς τον Δήμο για καθαρισμό από τα χόρτα του Περιφερειακού αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σήμερα(12/7) ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Σ.Ε.Τ.  από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας ότι θα πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός από Δευτέρα 15/7. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος οργάνωσε καθαριότητα του περιφερειακού που ήταν άκρως απαραίτητη. Έγινε μια αρχή στο μέτρο του οικονομικά δυνατού. Για την συνέχεια απαιτούνται εργαλεία, μηχανήματα και ένας σημαντικός αριθμός εργατών για να έχουμε εμφανή αποτελέσματα στο σύνολο του Περιφερειακού. Σίγουρα θα χρειαστεί εθελοντισμός από το χωριό. Σίγουρα θα πρέπει να γίνουμε ποιο πιεστικοί προς τον Δήμο Ναυπλιέων που είναι και ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την καθαριότητα.

Συμπληρωματικά στην παραλία ψιλή άμμο  έχουνε σπάσει και τις δύο αλλαξιέρες στην μεριά της καντίνας.

Αποφασίστηκε η εκταμίευση ποσού έως 200 ευρώ για την καθαριότητα.

Πρόβλημα με τα αδέσποτα στο Τολό

Έγινε επίθεση σκύλου σε 3χρονο παιδί την περασμένη Τρίτη. Ενημερώθηκε ο Δήμος και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και ζητήθηκε η παρέμβαση για να απομακρυνθεί ο σκύλος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Για τους σκύλους όντως υπάρχει γενικότερο πρόβλημα. Μερικές φορές που επιστρέφω 3 το πρωί με τα πόδια από το λιμάνι έχουν γαβγίσει και επιτεθεί. Να κάνουμε άλλη μια αναφορά στο δήμο και αν δεν γίνει τίποτα με αφορμή την επίθεση μπορούμε να ενοχλήσουμε τον εισαγγελέα.

Σχετικά με την κατάσταση για τα αδέσποτα, από πλευράς Δημοτικής Αρχής υπάρχει η δέσμευση ότι από τον Σεπτέμβριο το συγκεκριμένο θέμα θα ανατεθεί αποκλειστικά σε Φιλοζωικό Σύλλογο με τον κατάλληλο διαμορφωμένο χώρο(καταφύγιο αδέσποτων ζώων) που θα παραχωρήσει και θα χρηματοδοτεί ο Δήμος (στειρώσεις, εμβολιασμοί, περίθαλψη, τροφές).

Σίγουρα ένα Δημοτικό κτηνιατρείο για τα αδέσποτα, θα έβγαζε από τη δύσκολη θέση τον Δήμαρχο και φυσικά θα έλυνε πολλά από τα προβλήματα με τις επιθέσεις στο χωριό μας. Στην Πάτρα θα δημιουργηθεί, γιατί όχι και στον Δήμο μας.

Απόφαση για την εκδρομή του Σ.Ε.Τ.

Διαβάστηκαν έγγραφα με τις 4 προσφορές για την Πολωνία (Ακάδημος, Μάνεσης, Cosmorama, Whiteblue). Ο πρόεδρος Σ.Ε.Τ. είχε ετοιμάσει συγκριτικό πίνακα προγραμμάτων και τιμών για την Πολωνία.

Διαβάστηκε 1 προσφορά για το Ισραήλ (Ακάδημος) ενώ δεν υπήρξε προσφορά για τη Γαλλία.

Επιλέχθηκε ομόφωνα ως προορισμός η Πολωνία και η προσφορά του γραφείο Ακάδημος ως η οικονομικότερη, με τα ίδια ποιοτικά στοιχεία των υπολοίπων προσφορών. Στην τιμή προστέθηκε ανά άτομο, το κόστος της μεταφοράς προς/από το αεροδρόμιο Αθηνών, 20 € για τα μη μέλη, 10 € για φιλοδωρήματα.

Ο Γραμματέας                                                                Ο Πρόεδρος

Αλέξανδρος Μιχαήλ                                                         Ιωάννης Γεωργιδάκης

Login

Lost your password?