Αποφασεις 7ης Συνεδριασης 2018

7η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου – 2018

Ακριβές Αντίγραφο από το βιβλίο Πρακτικών σελίδα 93

Σήμερα ημέρα Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00 συνήλθε υπό τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Τ. Ιωάννη Γεωργιδάκη η 7η Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 2018, στο ξενοδοχείο John and George με τα εξής θέματα:

  • Ενημέρωση – Απολογισμός δράσεων
  • Υποβολή φακέλου στο πρόγραμμα LEADER
  • Διοργάνωση χορευτικής εκδήλωσης 29/06/2018

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

  1. Γεωργιδάκης Γιάννης
  2. Βλαχάκη Νέλλυ
  3. Κουγιάς Αναστάσιος
  4. Τσαγκαρέλης Ανδρέας
  5. Σκαλίδης Μανώλης
  6. Κωτσιόπουλος Σταύρος
  7. Μιχαήλ Αλέξανδρος

ΘΕΜΑ 1ο

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Τ. ενημέρωσε το συμβούλιο ότι η δειγματοληψία και ο έλεγχος ποιότητας του πόσιμου νερού, για τις επιχειρήσεις που δήλωσαν – έκαναν αίτηση για έλεγχο, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018.

Ο Σ.Ε.Τ. συμμετείχε ως συνδιοργανωτής στην εκδήλωση «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» που έλαβε χώρα στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ασίνης την περίοδο 26-29 Μαΐου 2018.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ. αναφέρθηκε και συζήτησε για τους ελέγχους τους οποίους πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην περιοχή μας ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων. Συζητήθηκε τι υποχρεούται να διαθέτει κάθε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και το υπαλληλικό προσωπικό αυτών.

Ο Διεθνών Σύμβουλος από τις εκδόσεις Πουλιάσης κ. Κωνσταντίνος Πουλιάσης απέστειλε επιστολή email προς την αντιπρόεδρο του Σ.Ε.Τ. Νέλλυ Βλαχάκη στις 18 Ιουνίου, στην οποία αναφέρει ότι προτίθεται στις 2 από τις 12 εκδόσεις τους, να συμπεριλαμβάνουν ένα 8σέλιδο αφιέρωμα για την ευρύτερη περιοχή του Τολού. Αναφέρει ότι αυτό πρόκειται να υλοποιηθεί εντός του 1ου δεκαπενθημέρου του Ιουλίου 2018 στα περιοδικά RACING TOURISM και SPECIAL STAGE TOURISM. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι σε αυτή την ενέργεια δεν επιδιώκουν την οικονομική συνδρομή του Συλλόγου μας και το μόνο που ζητούν είναι η έκδοση αυτή να είναι υπό την αιγίδα σας και μόνο. Αναφέρουν ότι «με αυτά τα δύο αφιερώματα θα προσπαθήσουν να επιδιώξουν την ευρύτερη γνωριμία κυρίως του Αθηναϊκού κοινού με την περιοχή σας  και τις ομορφιές της». Σχετικά με την συγκεκριμένη πρόταση προβολής το Δ.Σ. αποφάσισε ότι συμφωνεί με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για τον Σύλλογο. Εφόσον ισχύσει και μας ζητηθεί θα στείλουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστούν.

Το Δ.Σ. συζήτησε για την εκδρομή του Συλλόγου για φέτος. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο 10ήμερο του Νοεμβρίου 2018. Τα μέλη του Δ.Σ. θα εξετάσουν και θα προτείνουν πιθανούς προορισμούς και η τελική απόφαση θα παρθεί τέλος Ιουλίου.

Έως 25 Ιουνίου δίνεται προθεσμία για να βρεθεί άτομο να αναλάβει νέες εγγραφές μελών – marketing.

ΘΕΜΑ 2ο

Καταλυτική ημερομηνία υποβολής φακέλου στο πρόγραμμα LEADER είναι η 31 Ιουλίου 2018. Το κόστος ανέρχεται σε πρώτη φάση στα 1000 ευρώ η κατάθεση του φακέλου και σε 2η φάση εάν εγκριθεί ο φάκελος το ποσό των 1000 ευρώ ακόμη, το οποίο θα είναι επιστρεφόμενο μετά από κάποιο διάστημα υλοποίησης του προγράμματος. Μερικές προτάσεις οι οποίες θα κατατεθούν στον φάκελο ένταξης στο LEADER είναι, η ψηφιακή ανάδειξη μονοπατιών, διάφορα σημεία θέασης, πινακίδες ενημέρωσης (φωτιζόμενες) πολιτών κ.λ.π.

ΘΕΜΑ 3ο

Σχετικά με την διοργάνωση χορευτικής εκδήλωσης Παραδοσιακών χορών που θα πραγματοποιηθεί στις 29/06/2018  και ώρα 21:00 στο Λιμάνι του Τολού ο Σ.Ε.Τ. έχει δαπανήσει ως έξοδα εκτύπωσης αφίσες και υλικό το ποσό των 70 ευρώ.

 

Ο Γραμματέας                                                             Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Κουγιάς                                                 Ιωάννης Γεωργιδάκης

Login

Lost your password?