Αποφασεις 6ης Συνεδριασης 2019

6η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου – 2019

Ακριβές Αντίγραφο από το βιβλίο Πρακτικών σελίδα 20

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:15 στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων και στο “Nicola’s Cafe”, μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου 706/19 του Προέδρου και νόμιμου εκπροσώπου Γεωργιδάκη Ιωάννη του Νικολάου, συνήλθε η 6η συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 2019, με τα εξής θέματα:

 • Ενημερώσεις / Απολογισμός από τις δράσεις των μελών του Δ.Σ.
 • Επιστολή παραίτησης του κ. Κουγιά Αναστάσιου από την θέση του Δ.Σ Γενικού Γραμματέα.
 • Πρόταση συνεργασίας προς τον allaboutpeloponnisos.com.
 • Οργάνωση χορευτικής εκδήλωσης 30 ιουνίου 2019.
 • Ανάθεση Είσπραξης εισφορών μελών.
 • Προτάσεις Προορισμών για την εκδρομή του Σ.Ε.Τ.
 • Προσδιορισμός ημερομηνίας εκλογών Σ.Ε.Τ.

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

 1. Γεωργιδάκης Γιάννης
 2. Κουγιάς Αναστάσιος
 3. Μπικάκης Νικόλαος
 4. Σκαλίδης Μανώλης – Γεώργιος
 5. Μιχαήλ Αλέξανδρος
 6. Τριανταφύλλου Δημήτρης
 7. Τσαγκαρέλης Ανδρέας

Απόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

 1. Βλαχάκη Νέλλυ
 2. Ταλαγάνη Ευγενία
 3. Κωτσιόπουλος Σταύρος

ΘΕΜΑ 1ο

Ενημέρωση από τον ταμεία του συλλόγου κ. Μπικάκη Νικόλαο για το υπόλοιπο Ταμείου το οποίο είναι 1.242€. Στην τράπεζα είναι το ποσό των 1.188,50€ και μετρητά είναι το ποσό των 53,69€.

Εκφράστηκαν στα μέλη του Δ.Σ. παράπονα από πελάτες-επισκέπτες του τουριστικού γρφαείου SUNVIL για την καθαριότητα (ελλιπής) στους κεντρικούς δρόμους και στην παραλία του Τολού.

Εστάλη επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. από την κ. Μάνια Δεδέα, μέλος του συλλόγου σχετικά με προτάσεις που αφορούν την καθαριότητα του Τολού (κανονισμός καθαριότητας κ.α.).

Ενημέρωση από τον κ. Μπικάκη Νίκο για την Νόσο των Λεγεωνάριων σχετικά με email που έλαβε από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (Στοκχόλμη) για πληροφορίες υγιεινής με αποδέκτες διευθυντές τουριστικών καταλυμάτων σχετικά με την Νόσο Λεγεωνάριων.

Αίτημα προς το Δ.Σ. από το ξενοδοχείο FLISVOS ROYAL  σχετικά με δημιουργία ειδικού καταλόγου για τυφλούς. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. πήρε δύο (2) προσφορές για το συγκεκριμένο ζήτημα από τον Φάρο Τυφλών Ελλάδος και από την εταιρεία Printstores. Θα στείλει email ενημέρωσης προς όλα τα μέλη του Συλλόγου.

ΘΕΜΑ 2ο

Δεκτή ομόφωνα η παραίτηση του κ. Κουγιά Αναστάσιου από την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δ.Σ. και παραμένει ως Τακτικό μέλος του Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 3ο

Θα στείλουμε την προσφορά σε όλα τα μέλη και όποιος επιθυμεί θα επικοινωνήσει απευθείας με τον κ. Μπόκαι Ανδρέα, υπεύθυνο κατασκευής σελίδας.

ΘΕΜΑ 4ο

Συνδιοργάνωση Σ.Ε.Τ. και Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα αναλάβει να πληρώσει 40€ για 2 άτομα που θα εργαστούν εκείνη την μέρα και ο Σ.Ε.Τ. θα αναλάβει να καλύψει το κόστος για την έκδοση αφισών και την πληρωμή παραβόλου στο Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου. Τα μέλη και των 2 συλλόγων θα προσφέρουν εθελοντική εργασία την ημέρα της χορευτικής εκδήλωσης – Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00 στο Λιμάνι Τολού.

ΘΕΜΑ 5ο

Ο Αλέξης Μιχαήλ μέλος του Δ.Σ. ανέλαβε να αναζητήσει  2 άτομα για την ανάθεση είσπραξης εισφορών μελών. Τα άτομα αυτά θα αμειφθούν με 4€ ανά συνδρομή (ανανέωση συνδρομής) και με 10€ για κάθε νέα εγγραφή μέλους.

ΘΕΜΑ 6ο

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. πρότεινε για την εκδρομή του συλλόγου ταξίδι στην Γαλλική Ριβιέρα, 7 ημέρες – 6 διανυκτερεύσεις. Το μέλος του συλλόγου κ. Ηλιόπουλος Βαγγέλης είχε στείλει email με πρόταση για εκδρομή στην Πολωνία (Βαρσοβία και Κρακοβία). Το μέλος του Δ.Σ. Αλέξης Μιχαήλ πρότεινε εκδρομή στο Τελ-Αβίβ και Ιεροσόλυμα.

ΘΕΜΑ 7ο

Αποφασίστηκε ομόφωνα από τα παρόντα μέλη του Δ.Σ. η Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 ως ημερομηνία των εκλογών του Σ.Ε.Τ.. Η ώρα και ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών θα προσδιοριστούν σε νέο συμβούλιο.

Ο Γραμματέας                                                             Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Κουγιάς                                                 Ιωάννης Γεωργιδάκης

Login

Lost your password?