Αποφασεις 5ης συνεδριασης 2020

Σήμερα ημέρα Δευτέρα 01 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00 στο Τολό του Δήμου Ναυπλίεων και στο Ξενοδοχείο John and George μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου Α.Π. 818/20 του Προέδρου Ιωάννη Γεωργιδάκη του Νικολάου συνήλθε η 5η Συνεδρίαση του Δ.Σ. 2020 με τα εξής θέματα:

1) Ενημερώσεις/Απολογισμός από τις δράσεις μελών Δ.Σ.

2) Επίσκεψη Travel Bloggers 03-06/07/2020.

3) Έργο Εξωραϊσμού Λιμανιού Τολού

4) Επαναλειτουργία Τουριστικών Επιχειρήσεων

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

 1. Ιωάννης Γεωργιδάκης του Νικολάου
 2. Ευαγγελία Χολέβα του Γεωργίου
 3. Πέτρος Σκαλίδης του Δημητρίου
 4. Michalina Siekierczak-Papadrianou του Jaroslaw
 5. Νέλλη Βλαχάκη του Πέτρου
 6. Ευάγγελος Ηλιόπουλος του Ιωάννη
 7. Παναγιώτης Ιωάννου του Μιχαήλ
 8. Ανδρέας Τσαγκαρέλης του Γρηγορίου
 9. Πλιάτσικα Άννα του Στυλιανού
 10. Κωτσιόπουλος Στάθης
 11. Σκαλίδης Μανώλης
 12. Σκαλίδη Ζέτα
 13. Πολυδώρου Σόνια
 14. Διδασκάλου Χρήστος

Απόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

 1. Αργυρή Σκαλίδη του Ευαγγέλου
 2. Δημήτρης Τσίρος του Κωνσταντίνου 

ΘΕΜΑ 1ο

 • Τα μέλη ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο Γιάννη Γεωργιδάκη για την φετινή χρήση αιγιαλού από τις επιχειρήσεις του Τολού, ότι δεν αλλάζει η επιφάνεια ενοικίασης σε σχέση με πέρσι.
 • Τα μέλη ενημερώθηκαν από τον Παναγιώτη Ιωάννου για το Πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού και τους όρους συμμέτοχής τουριστικών καταλυμάτων σε αυτό το πρόγραμμα.
 • Συζητήθηκαν οι δυο προβολές για το Τολό στην τηλεόραση στις οποίες συμμετείχαν τα μέλη του Συλλόγου και η προβολή του Βίντεο με την συγγραφέα Μαρία Τσιρίτα.

ΘΕΜΑ 2ο

Τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη των TRAVEL BLOGGERS GREECE. Ο σκοπός αυτής της δράσης είναι διαφήμιση του Τολού σε πολλά κανάλια των social media σε δυο γλώσσες και σε διάφορες ομάδες – στόχους (target groups). Η επίσκεψη αυτή θα γίνει στις 03-06.07.2020 με την οικονομική συμμετοχή του Συλλόγου ύψους των 500€.

ΘΕΜΑ 3ο

Ενημέρωση για την Εθελοντική Καθαριότητα στο Λιμάνι Τολού που έχει πραγματοποιηθεί στις 22.05.2020 και ομόφωνη απόφαση για τα έξοδα του έργου που αναλαμβάνει ο Σύλλογός ύψους 250€

ΘΕΜΑ 4ο

Συζητήθηκε το θέμα της εκπαίδευσης του συντονιστή που θα είναι υπεύθυνος για την τήρηση των μέτρων προστασίας εναντίον του Covid-19 και το θέμα της απολυμάνσεις δωματίων  και κοινοχρήστων χώρων σε ξενοδοχεία.

Σύσταση για αυστηρή τήρηση των μέτρων εναντίον του Covid-19 από τον Πρόεδρο Γιάννη Γεωργιδάκη.

Login

Lost your password?