Αποφασεις 3ης Συνεδριασης 2020

Σήμερα ημέρα Πέμπτη 09/04/20 και ώρα 17:00, μέσω τηλεδιάσκεψης (Skype), μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου Α.Π. 801/20 του Προέδρου Ιωάννη Γεωργιδάκη του Νικολάου συνήλθε η 3η Συνεδρίαση του Δ.Σ. με τα εξής θέματα:

1) Ενημερώσεις/Απολογισμός από τις δράσεις μελών Δ.Σ.

2) Συζήτηση για τα νέα δεδομένα λόγω κορωνοϊού

3) Προτάσεις δράσεων

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

 1. Ιωάννης Γεωργιδάκης του Νικολάου
 2. Πέτρος Σκαλίδης του Δημητρίου
 3. Michalina Siekierczak-Papadrianou του Jaroslaw
 4. Άννα Πλιάτσικα του Στυλιανού
 5. Νέλλη Βλαχάκη του Πέτρου
 6. Ανδρέας Τσαγκαρέλης του Γρηγορίου
 7. Ευάγγελος Ηλιόπουλος του Ιωάννη
 8. Δημήτρης Τσίρος του Κωνσταντίνου

Απόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

 1. Ευαγγελία Χολέβα του Γεωργίου
 2. Παναγιώτης Ιωάννου του Μιχαήλ
 3. Αργυρή Σκαλίδη του Ευαγγέλου

 

ΘΕΜΑ 1ο

 1. Προφορική παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας από τον Πρόεδρο Γιάννη Γεωργιδάκη σχετικά με την διοργάνωση Ερευνάs για τις επιπτώσεις από τη διακοπή λειτουργίας Επιχειρήσεων για τα Μέλη του ΣΕΤ.
 2. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο Γιάννη Γεωργιδάκη για την αποστολή στις 18.03.2020 και στις 21.03.2020 του υλικού για τα νοσοκομεία (σεντόνια, μαξιλαροθήκες, κουβέρτες, παπλώματα) Ναυπλίου και Άργους, που συγκεντρώθηκε από τα Μελή του ΣΕΤ υστέρα από το αίτημα της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Αργολίδας.
 3. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο Γιάννη Γεωργιδάκη για την πρόοδο προς ολοκλήρωση της σήμανσης του μονοπατιού Τολό –Ναύπλιο από τους Πέτρο Ιωάννου, κτλ..
 4. Ενημέρωση από την Michalina Siekierczak-Papadrianou σχετικά με την μη πραγματοποίηση της έκθεσης τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο λόγω κορωνοϊού. Η αεροπορική εταιρεία Ryanair δεν επιστρέφει τα χρήματα και δεν αλλάζει τα εισιτήρια για άλλη ημερομηνία. Το ξενοδοχείο δέχτηκε αλλαγή ημερομηνίας για την αντίστοιχη ημερομηνία της ΙΤΒ το 2021. Το οφειλόμενο κόστος της ΙΤΒ είναι 1000 ευρώ.

 

ΘΕΜΑ 2ο

Τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν για τα νέα δεδομένα λόγω κορωνοϊού στη διεθνή αγορά σχετικά με τον τουρισμό και για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

ΘΕΜΑ 3ο

 1. Απόφαση για μια καμπάνια προβολής για το Τολό μέσω διαδικτύου. Τα μέλη του Δ.Σ. καθόρισαν δυο διαφορετικές ομάδες-στόχους (target groups) στους
  οποίους θα είναι αφιερωμένη η συγκεκριμένη καμπάνια:
  I. Ομάδα-στόχο που πιθανώς να ενδιαφερόταν για διακοπές τον Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο είναι οι Έλληνες – κυρίως από την Αθήνα,

ΙΙ. Ομάδα-στόχο που πιθανώς να ενδιαφερόταν για διακοπές το Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο (ο σκοπός θα ήταν να μεγαλώσει η σεζόν γενικά) είναι οι ξένοι τουρίστες από τις ευρωπαϊκές χώρες που δεν επηρεαστήκαν δυνατά από την Πανδημία.

 1. Απόφαση να δημιουργηθούν δυο σποτ με υλικό video από τα Μέλη και σε συνεργασία με την τοπική συγγραφέα Κυρία Μαρία Τσιρίτα. Το συνολικό κόστος της δημιουργίας του διαφημιστικού σποτ δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 200-250€.
 2. Απόφαση να δημιουργηθεί μια ομάδα υπεύθυνη για την καμπάνια στην οποία θα συμμετέχουν η Άννα Πλιατσίκα, ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος και ο Γιάννης Γεωργιδάκης.
 3. Απόφαση για γενική βελτίωση της ιστοσελίδας του Συλλόγου ξεκινώντας με την βελτίωσει του φωτογραφικού υλικού του site (υπεύθυνη Michalina Siekierczak-Papadrianou).

 

 1. Απόφαση για πληρωμή του ποσού 444,91 που αφορά τη φιλοξενία του www.tolo.gr για το διάστημα 20/04/20 – 19/04/21.

 

 1. Απόφαση για εκταμίευση ποσού 100 ευρω για βοήθεια κοινωνικών δομών λόγω κορωνοϊού.

 

Ο Πρόεδρος                                                                                                               Ο Γραμματέας

 

 

Login

Lost your password?