Αποφασεις 2ης Συνεδριασης 2020

Σήμερα ημέρα Τετάρτη 19/02/20 και ώρα 18:00 στο Τολό του Δήμου Ναυπλίεων και στο Ξενοδοχείο John and George μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου 778/20 του Προέδρου Ιωάννη Γεωργιδάκη του Νικολάου συνήλθε η 2η Συνεδρίαση του Δ.Σ. 2020 με τα εξής θέματα:

1) Ενημερώσεις/Απολογισμός από τις δράσεις μελών Δ.Σ.

2) Σήμανση Μονοπατιού Τολού – Ναυπλίου

3) Συμμετοχή στις εκθέσεις ΙΤΒ Βερολίνο και ΜΙΤΤ στην Μόσχα

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

 1. Ιωάννης Γεωργιδάκης του Νικολάου
 2. Ευαγγελία Χολέβα του Γεωργίου
 3. Πέτρος Σκαλίδης του Δημητρίου
 4. Michalina Siekierczak-Papadrianou του Jaroslaw
 5. Άννα Πλιάτσικα του Στυλιανού
 6. Ευάγγελος Ηλιόπουλος του Ιωάννη
 7. Παναγιώτης Ιωάννου του Μιχαήλ
 8. Ανδρέας Τσαγκαρέλης του Γρηγορίου

Απόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

 1. Νέλλη Βλαχάκη του Πέτρου
 2. Αργυρή Σκαλίδη του Ευαγγέλου
 3. Δημήτρης Τσίρος του Κωνσταντίνου

ΘΕΜΑ 1ο

 1. Τα μέλη ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο τον Γιάννη Γεωργιδάκη για το πιλοτικό Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Συσκευασιών που εφαρμόζει ο Δήμος Ναυπλιέων σχετικά με το πώς λειτουργεί το πρόγραμμα, ποιες επιχειρήσεις μπορούν να συμμετέχουν και πώς υποβάλλεται η αίτηση.
 2. Συζητήθηκε η πρόταση της εταιρίας «Αριστοτέλης» για τα μέλη του Συλλόγου σχετικά με την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) με το αποτέλεσμα της απόφασης για προώθηση της προσφοράς σε όλα τα μέλη του ΣΕΤ.
 3. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο Γιάννη Γεωργιδάκη για τα καινούρια μέλη του ΣΕΤ:
  • Μαργαρίτα Πατς-Κάτρη (δικηγόρος)
  • Γεώργιος Μπεις (οφθαλμίατρος)
 4. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο Γιάννη Γεωργιδάκη για την Ημερίδα Πρώτων Βοηθειών οργανωμένη από το Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο ξενοδοχείου ΤΟΛΟ στο Τολό την Κυριακή 23.02.202.
 5. Ενημέρωση από τον Παναγιώτη Ιωάννου για την προσφορά της εταιρίας Smart Solutions και απόφαση για οργάνωση διαφημιστικής καμπάνιας προβολής Τολού στο διαδίκτυο αξίας 350€ (+ΦΠΑ) το μήνα.
 6. Συζητήθηκε το πρόβλημα με ενοικίαση γιαλού για τη φετινή σεζόν που αφορά το Λιμενικό και τις περισσότερες επιχειρήσεις οι οποίες εκμεταλλεύονται επαγγελματικά την παράλια Τολού.

ΘΕΜΑ 2ο

Απόφαση για δημιουργία ομάδας που θα είναι υπεύθυνη για τη σήμανση του μονοπατιού Τολό-Ναύπλιο (Παναγιώτης Ιωάννου και Ευάγγελος Ηλιόπουλος).
Οι υπεύθυνοι για την συγκεκριμένη δράση πρέπει να ορίσουν σημεία που θα τοποθετηθούν ξύλινες πινακίδες πληροφοριών, να μετρήσουν τις αποστάσεις και χρόνο βαδίσματος. Το κόστος εκτυπώσεις και ετοιμασίας των πινακίδων δεν πρέπει να ξεπερνά το ποσό των 260€.

ΘΕΜΑ 3ο

Το Δ.Σ. επιβεβαίωσε την συμμετοχή δυο εκπρόσωπων του ΣΕΤ στις διεθνές εκθέσεις:

–  ITB Βερολίνο, 04-08 Μαρτίου 2020 (Άννα Πλιάτσικα και Michalina Siekierczak-Papadrianou)

– Mitt Μόσχα, 17-19 Μαρτίου 2020

στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Πρόεδρος                                                                                                               Ο Γραμματέας

 

Login

Lost your password?