Αποφασεις 12 Συνεδριασης 2018

12η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου – 2018

Ακριβές Αντίγραφο από το βιβλίο Πρακτικών σελίδα 11

Σήμερα, ημέρα Τρίτη 20η Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:15 στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων και στο ξενοδοχείο «John and George», μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου 551/18 του Προέδρου και νόμιμου εκπροσώπου Γεωργιδάκη Ιωάννη του Νικολάου, συνήλθε η 12η συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 2018, με τα εξής θέματα:

 • Ενημερώσεις / Απολογισμός από τις δράσεις των μελών του Δ.Σ.
 • Προγραμματισμός συμμετοχής στις εκθέσεις GRECKA PANORAMA στην Βαρσοβία και ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO.
 • Πρόταση για δημιουργία έντυπου δράσεων από το Τολό.

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

 1. Γεωργιδάκης Γιάννης
 2. Βλαχάκη Νέλλυ
 3. Κουγιάς Αναστάσιος
 4. Μπικάκης Νικόλαος
 5. Μιχαήλ Αλέξανδρος
 6. Σκαλίδης Μανώλης – Γεώργιος
 7. Κωτσιόπουλος Σταύρος
 8. Ταλαγάνη Ευγενία

Απόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

 1. Τριανταφύλλου Δημήτρης
 2. Τσαγκαρέλης Ανδρέας
 3. Καρούτζος Ανδριανός

ΘΕΜΑ 1ο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού World Travel Market 2018 του Λονδίνου που έλαβε μέρος από 7-9 Νοεμβρίου 2018 και αποτελεί ετήσιο σημείο συνάντησης των εκπροσώπων της Διεθνούς Τουριστικής Αγοράς στην αρχή της περιόδου σύναψης συμφωνιών – προκρατήσεων (early booking). Η World Travel Market London 2018, διανύει το 39ο έτος της και κάθε χρ´ονο προσελκύει ένα παγκόσμιο ακροατήριο που διαμορφώνει την ταξιδιωτική βιομηχανία, καθώς αποτελεί την μεγαλύτερη τουριστική έκθεση διεθνώς. Ο Σ.Ε.Τ. όπως κάθε χρόνο προώθησε το Τολό στο περίπτερο της περιφέρειας Πελοποννήσου εκπροσωπούμενος από τα μέλη του, Γεωργιδάκη Ν. Γεώργιο και Παναγιώτη Ιωάννου.

Ο Σ.Ε.Τ. συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού 34η PHILOXENIA που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσικό κέντρο HELEXPO στην Θεσσαλονίκη από 9 ως 11 Νοεμβρίου 2018. Εκπρόσωποι του Σ.Ε.Τ. ήταν οι Σταύρος και Στάθης Κωτσιόπουλος, ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος και η Φανή Ηλιοπούλου καθώς επίσης και άλλοι επιχειρηματίες από το Τολό. Ο Σ.Ε.Τ. διένειμε φυλλάδια για το Τολό και έδωσε στους επισκέπτες της έκθεσης πληροφορίες για την περιοχή μας. Υπήρχε η δυνατότητα για συμμετοχή σε ραντεβού Β2Β με πράκτορες από το εξωτερικό για όσους επαγγελματίες του τουρισμού πλήρωναν 150 ευρώ. Η προσέλευση στην έκθεση ´ήταν μικρότερη σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο John and George.

ΘΕΜΑ 2ο

Στην έκθεση GRECKA PANORAMA που θα διεξαχθεί 1 -2 Δεκεμβρίου 2018 σρην Βαρσοβία και θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Πελοπονν´ήσου, ως εκπρόσωπος του Σ.Ε.Τ. θα παρευρεθεί το μέλος του Συλλόγου, Μιχαλίνα Παπανδριανού και ο σύζυγος της. Το κόστος συμμετοχής του Συλλόγου για την συγκεκριμένη έκθεση ανέρχεται στο ποσό των 300 ευρώ.

Στην τουριστική έκθεση ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO που θα λάβει μέρος το διάστημα 7 -9 Δεκεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα, αποφασίστηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου να τον εκπροσωπήσουν στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου οι Γεωργιδάκης Γεώργιος, Γεωργιδάκης Ιωάννης, Κουγιάς Αναστάσιος και Σκαλίδης Μανώλης.

ΘΕΜΑ 3ο

Ο Σ.Ε.Τ. θα προχωρήσει ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. στην έκδοση νέου έντυπου ενημέρωσης με τα εξής σημεία ενδιαφέροντος:

 1. Αρχαία Ασίνη
 2. Νήσος Ρόμβη
 3. Μεταμόρφωση της Σωτήρας
 4. Ενετικό Κάστρο Βιβαρίου
 5. Νήσος Δασκαλειό
 6. Νήσος Κορωνήσι

Σκοπός: Η ενημέρωση των επισκεπτών με το τι μπορούν να κάνουν κατά την διάρκεια των διακοπών τους στο Τολό.

Διανομή: Θα γίνεται μέσω των μελών μας (ρεσεψιον καταλυμάτων, εστιατόρια, κ.λ.π)

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Η μορφή του εντύπου θα είναι ανάλογη με τον χάρτη που εκδίδει ο Σ.Ε.Τ.

Τεμάχια έκδοσης: 50.000 αντίτυπα

Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά και θα εξεταστεί η δυνατότητα Γερμανικα και Γαλλικά.

Το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 2.200 ευρώ + Φ.Π.Α. Το έντυπο θα τυπωθεί με την διαδικασία της χορηγίας. Οι χορηγοί ( μέλη ή μη μέλη) θα αναγράφονται στο εξώφυλλο. Θα χρειαστούν 5 χορηγοί που θα δώσουν από 440 ευρώ + Φ.Π.Α.  Το παραστατικό θα εκδοθεί απευθείας στους χορηγούς. Όσοι επιθυμούν να είναι χορηγοί του εντύπου πρέπει να ενημερώσουν μέχρι τις 14/12/2018.

Ο Γραμματέας                                                             Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Κουγιάς                                                 Ιωάννης Γεωργιδάκης

Login

Lost your password?