Αποφασεις 12ης Συνεδριασης 2019

Σήμερα ημέρα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10.00 στο Τολό του Δήμου Ναυπλίεων και στο Ξενοδοχείο John and George μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου 767/19  του Προέδρου Ιωάννη Γεωργιδάκη του Νικολάου συνήλθε η 12η Συνεδρίαση του Δ.Σ. 2019 με τα εξής θέματα:

 1. Ενημερώσεις/Απολογισμός από τις δράσεις μελών Δ.Σ.
 2. Ενημέρωση για τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων-GENERAL DATA PROTECTION REGULATION (GDPR)
 3. Προβολή Τολού μέσω διαδικτύου
 4. Συμμετοχή σε Τουριστικές Εκθέσεις

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

 1. Ιωάννης Γεωργιδάκης του Νικολάου
 2. Νέλλη Βλαχάκη του Πέτρου
 3. Ευαγγελία Χολέβα του Γεωργίου
 4. Πέτρος Σκαλίδης του Δημητρίου
 5. Michalina Siekierczak-Papadrianou του Jaroslaw
 6. Άννα Πλιάτσικα του Στυλιανού
 7. Αργυρή Σκαλίδη του Ευαγγέλου
 8. Ευάγγελος Ηλιόπουλος του Ιωάννη
 9. Δημήτρης Τσίρος του Κωνσταντίνου

Καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιεών κος Νικόλαος Μπικάκης

Απόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

 1. Παναγιώτης Ιωάννου του Μιχαήλ
 2. Ανδρέας Τσαγκαρέλης του Γρηγορίου

ΘΕΜΑ 1ο

Ενημέρωση από τον Πρόεδρο Γιάννη Γεωργιδάκη σχετικά με την διοργάνωση σεμιναρίου για τα Μέλη του ΣΕΤ, για το Πτυχίο Επόπτη Ασφαλείας Κολυμβητικών Δεξαμενών  (Ναυαγοσώστη Πισίνας). Η καλύτερη προσφορά μέχρι στιγμής είναι στα 190 €/το άτομο. Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας 2 ημερών (1η ημέρα πρώτες βοήθειες – 2η ημερά πρακτική εκπαίδευση σε πισίνα). Θα αναρτηθεί εντός του Ιανουαρίου 2020 η ημερομηνία του σεμιναρίου.

Ενημέρωση από τον Δημοτικό Σύμβουλο Ναυπλιέων  κον Νικόλαο Μπικάκη, για την επέκταση του λιμένα Τολού.

Ενημέρωση από τον Πρόεδρο Γιάννη Γεωργιδάκη για την δράση του Συλλόγου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τολού, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού και την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Τολού, ενόψει Χριστουγέννων να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη ρουχισμού τα οποία θα διατεθούν στην εκκλησία του Τολού με σκοπό την στήριξη οικογενειών του δήμου.

Ενημέρωση από τον Αντιπρόεδρο Σκαλίδη Πέτρο για το προφορικό αίτημα του Τοπάρχη Τολού, τον Κύριο Δημήτρη Καταγά, για την συμμετοχή του ΣΕΤ στα έξοδα της ανακαίνισης του κτιρίου του ΚΕΠ (αλλαγή των κουφωμάτων).

ΘΕΜΑ 2ο

Ο Κος Ιωάννης Ζάχος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων της εταιρίας «Αριστοτέλης» παρουσίασε αναλυτικά τι είναι και που εφαρμόζεται ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων(GDPR). Στους παρόντες του Δ.Σ. του Συλλόγου διανέμισε έντυπο υλικό με τις πληροφορίες για το Κανονισμό και την πρόταση της εταιρίας του, για τα μέλη του Συλλόγου, που αφορά την οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και την εφαρμογή του Κανονισμού σε επιχειρήσεις.

ΘΕΜΑ 3ο

Συζήτηση για μια ολοκληρωμένη καμπάνια προβολής για το Τολό μέσω διαδικτύου (κυρίως μέσω από τα social media), συζήτηση για την εικόνα του Τολού στο διαδίκτυο (τι εικόνα ακριβώς θέλουμε να προωθήσουμε) και πώς μπορεί να βελτιωθεί η ιστοσελίδα του Συλλόγου www.tolo.gr. Στην συζήτηση παραβρέθηκε και ο Κύριος Πάνος Ρώτας της εταιρείας Smart- Sollution που έχει την ευθύνη των ιστοσελίδων μας.

Αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας για την προβολή του Τολού στο διαδίκτυο αποτελούμενη από τους Michalina Siekierczak-Papadrianou, Άννα Πλιάτσικα, Αργυρή Σκαλίδη, Ιωάννου Παναγιώτη .

ΘΕΜΑ 4ο

Συζητήθηκε η συμμετοχή του Συλλόγου στις παρακάτω διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει περίπτερο της Περιφέρεις Πελοποννήσου και ότι τουλάχιστον 2 μέλη του Σ.Ε.Τ. ενδιαφέρονται να τον εκπροσωπήσουν:

 • ΟΥΤΡΕΧΤΗ, 15-19  Ιανουαρίου 2020   (περίπτερο Δήμου Ναυπλιέων)
 • BRUSSELS, 06-09 Φεβρουαρίου 2020   (περίπτερο Περιφέρειας Πελοποννήσου)
 • BIT Μιλάνο, 09-11 Φεβρουαρίου 2020 (περίπτερο Περιφέρειας Πελοποννήσου)
 • ITB Βερολίνο, 04-08 Μαρτίου 2020   (περίπτερο Περιφέρειας Πελοποννήσου)
 • Mitt Μόσχα, 17-19 Μαρτίου 2020     (περίπτερο Περιφέρειας Πελοποννήσου)

 

Ο Πρόεδρος                                                                                               Ο Γραμματέας

Γιάννης Γεωργιδάκης                                                                             Michalina Siekierczak-Papadrianou

Login

Lost your password?