Αποφασεις 11ης Συνεδριασης 2018

11η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου – 2018

Ακριβές Αντίγραφο από το βιβλίο Πρακτικών σελίδα 1

Σήμερα, ημέρα Δευτέρα 24η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 21:30 στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων και στο ξενοδοχείο «John and George», μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου 539/18 του Προέδρου και νόμιμου εκπροσώπου Γεωργιδάκη Ιωάννη του Νικολάου, συνήλθε η 11η συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου 2018, με τα εξής θέματα:

 • Ενημερώσεις / Απολογισμός από τις δράσεις των μελών του Δ.Σ.
 • Προγραμματισμός Γενικής Συνέλευσης.
 • Σχέδιο Καταστατικού Συλλόγου
 • Προγραμματισμός συμμετοχής σε Τουριστικές εκθέσεις 2018/2019.
 • Τρίαθλο 2018

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

 1. Γεωργιδάκης Γιάννης
 2. Βλαχάκη Νέλλυ
 3. Κουγιάς Αναστάσιος
 4. Μιχαήλ Αλέξανδρος
 5. Σκαλίδης Μανώλης – Γεώργιος
 6. Κωτσιόπουλος Σταύρος
 7. Τριανταφύλλου Δημήτρης

Απόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

 1. Ταλαγάνη Ευγενία
 2. Μπικάκης Νικόλαος
 3. Τσαγκαρέλης Ανδρέας
 4. Καρούτζος Ανδριανός

ΘΕΜΑ 1ο

Κατόπιν συνάντησης του Προέδρου του Σ.Ε.Τ. και του Δημάρχου Ναυπλιέων αποφασίστηκε ο Σ.Ε.Τ. να αναλάβει προσωρινά την ευθύνη, διευθέτηση και οργάνωση των εξωσχολικών δραστηριοτήτων του Δημοτικού Σχολείου Τολού. Η απόφαση αυτή πάρθηκε με συναίνεση και την σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή Σχολείου Τολού.

Το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στο Λιμάνι του Τολού από την ομάδα Εθελοντών δυτών “WE DIVE WE CLEAN” σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, την Πυροσβεστική Ναυπλίου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού και το Καταδυτικό Κέντρο Intro Dive. Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού αφαιρέθηκαν 2.500 τόνοι θαλάσσιων απορριμμάτων. Ο αριθμός της συμμετοχής των εθελοντών από το Τολό ήταν σχετικά μικρός. Τον Μάρτιο του 2019 θα πραγματοποιηθεί πάλι καθαρισμός από την ομάδα εθελοντών “WE DIVE WE CLEAN”.

Κατατέθηκε ο φάκελος με την αίτηση στο πρόγραμμα LEADER.

ΘΕΜΑ 2ο

Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από τους παρόντες του Δ.Σ. η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 στο ξενοδοχείο ‘JOHN & GEORGE”.

ΘΕΜΑ 3ο

Ομόφωνα το Δ.Σ. ενέκρινε την τροποποίηση του καταστατικού όπως προτάθηκε από τον Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου και θα κατατεθεί προς ψήφιση και προς οριστική έγκριση στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου με μοναδικό θέμα την <<Έγκριση Καταστατικού>>.

ΘΕΜΑ 4ο

Ο Σ.Ε.Τ. προτίθεται να συμμετάσχει στις ίδιες τουριστικές εκθέσεις με την περσινή χρονιά, με την βασική προϋπόθεση να συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Ναυπλιέων. Επίσης απαιτείται σημαντική συμμετοχή μελών του Σ.Ε.Τ. ώστε να υπάρξει επαρκής εκπροσώπηση στις εκθέσεις τουρισμού.

ΘΕΜΑ 5ο

Μετά από επίσημη ενημέρωση – ανακοίνωση που έλαβε με email ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Τ., από την Ομοσπονδία Τριάθλου και από τον Δήμο Ναυπλιέων, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Τολό το “Energy Triathlon Tolo 2018”. Οι δηλώσεις συμμετοχών θα είναι μέχρι την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και έπειτα θα ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης τόσο από την Ομοσπονδία Τριάθλου όσο και από τον Δήμο Ναυπλιέων.

Ο Γραμματέας                                                             Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Κουγιάς                                                 Ιωάννης Γεωργιδάκης

Login

Lost your password?