Αποφασεις 1ης Συνεδριασης 2021

Σήμερα, ημέρα Παρασκευή 15/01/21 και ώρα 18:30, μετά από πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου Α.Π. 851/21 του Προέδρου Ιωάννη Γεωργιδάκη του Νικολάου συνήλθε η 1η Συνεδρίαση του Δ.Σ. 2021 μέσω τηλεδιάσκεψης (Skype)  με τα εξής θέματα:

1) Ενημερώσεις/Απολογισμός από τις δράσεις μελών του Δ.Σ.

2) Αναβάθμιση του site www.tolo.gr και ψηφιακή προβολή 2021

3) Προτάσεις Δράσεων μελών για το 2021.
Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

 1. Ιωάννης Γεωργιδάκης του Νικολάου
 2. Πέτρος Σκαλίδης του Δημητρίου
 3. Michalina Siekierczak-Papadrianou του Jaroslaw
 4. Νέλλη Βλαχάκη του Πέτρου
 5. Άννα Πλιάτσικα του Στυλιανού
 6. Ευάγγελος Ηλιόπουλος του Ιωάννη
 7. Παναγιώτης Ιωάννου του Μιχαήλ
 8. Ανδρέας Τσαγκαρέλης του Γρηγορίου

Απόντες στη συνεδρίαση ήταν οι εξής:

 1. Αργυρή Σκαλίδη του Ευαγγέλου
 2. Ευαγγελία Χολέβα του Γεωργίου
 3. Δημήτρης Τσίρος του Κωνσταντίνου


ΘΕΜΑ 1ο

 • Τα μέλη ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο Γιάννη Γεωργιδάκη αναλυτικά για τα εξής θέματα:
 • Για την θετική εκτίμηση των διαφημιστικών σποτ (βίντεο) από τα μέλη του ΣΕΤ και το κοινό των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media) σχετικά με την προώθηση των επιχειρήσεων της εστίασης του Τολού.
 • Για την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής και διάπλασης του γηπέδου στο Τολό, λαμβάνοντας επίσης πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή των φορέων και των χορηγών στο κόστος του έργου. Τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την ανάγκη διαφήμισης και προβολής του νέου γηπέδου προκειμένου να ενισχυθεί και να προβληθεί το Τολό ως τόπος κατάλληλος για αθλητικό τουρισμό.

ΘΕΜΑ 2ο

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν και συζήτησαν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναβάθμισης της ιστοσελίδας www.tolo.gr, δηλαδή για τις νέες καταχωρήσεις και τις διορθώσεις που αφορούν κυρίως τα θέματα εστίασης, οργάνωσης γάμων και οινοτουρισμού. Ο Σύλλογος απέκτησε καινούρια μέλη από τον κλάδο του οινοτουρισμού όπως οι εταιρίες Σκούρας και Μπαιρακτάρης.

ΘΕΜΑ 3ο

 1. Συζητήθηκαν τα προβλήματα της καθαριότητας στο Τολό, που έντονα βλάπτουν την εικόνα του χωριού μας ως τουριστικό προορισμό, μεταξύ των οποίων η δημιουργία της «καινούριας χωματερής» απέναντί από το εστιατόριο Μαρινέρο στον περιφερειακό δρόμο του Τολού.
 2. Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα σχετικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας σήμανσης του μονοπατιού Τολό – Ναύπλιο. Στη συνέχεια έγινε πρόταση από τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο για δημιουργία και σήμανση ορισμένων σημείων στη διαδρομή με συναρπαστική θέα για φωτογράφηση, πρόταση γάμου ή απλά για πικ νικ.

 

Ο Πρόεδρος                                                                                                         Ο Γραμματέας

Login

Lost your password?