Αποφασεις 1ης Συνεδριασης 2018

1η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου – 2018

Ακριβές Αντίγραφο από το βιβλίο Πρακτικών σελίδα 84

Σήμερα ημέρα Τετάρτη 10/01/2018 και ώρα 18:30 στο  ξενοδοχείο John & George συνήλθε μετά από πρόσκληση του προέδρου του ΣΕΤ Ιωάννη Γεωργιδάκη το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Τ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

 • Ενημερώσεις/Απολογισμός από τις δράσεις μελών του Δ.Σ.
 • Οργάνωση Πρωτοχρονιάτικης πίτας και εκδήλωσης του Σ.Ε.Τ. την Κυριακή 28/01/2018
 • Τολιανό Καρναβάλι
 • Δημιουργία νέων εντύπων Σ.Ε.Τ.

Παρόντες στη συνέλευση ήταν οι εξής:

 1. Γεωργιδάκης Γιάννης
 2. Κουγιάς Αναστάσιος
 3. Μπικάκης Νικόλαος
 4. Σκαλίδης Μανώλης
 5. Κωτσιόπουλος Σταύρος
 6. Τριανταφύλλου Δημήτρης
 7. Μιχαήλ Αλέξανδρος
 8. Τσαγκαρέλης Ανδρέας

ΘΕΜΑ 1ο

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ενημέρωσε για την αδελφοποίηση της κοινότητας των Αγίων Δέκα Κρήτης με το Τολό Αργολίδος. Στις 29 Δεκεμβρίου εγκρίθηκε το συγκεκριμένο θέμα και ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων. Οι επισκέπτες από τους Αγίους Δέκα θα έρθουν στο Τολό το διάστημα 21 έως 23 Απριλίου 2018. Εγκρίθηκε το αίτημα για φιλοξενία 50 ατόμων για τις συγκεκριμένες ημέρες.

ΘΕΜΑ 2ο

Οριστικοποιήθηκε ημέρα κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας η Κυριακή 25/01/2018 και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο Τολό. Προτάθηκε από τον πρόεδρο και ψηφίστηκε ομόφωνα στην εκδήλωση να βραβευθεί η κυρία Φωτεινή Βενετσιάνου για το έργο και την προσφορά της στο Τολό. Για την οργάνωση της εκδήλωσης ανατέθηκαν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. καθήκοντα και υποχρεώσεις για όλα τα μέλη του Δ.Σ. ώστε να υπάρξει μια πετυχημένη εκδήλωση.

ΘΕΜΑ 3ο

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο John & George με επικεφαλής την οργανωτική επιτροπή του περσινού Καρναβαλιού ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για το Τολιανό Καρναβάλι 2018.

ΘΕΜΑ 4ο

Αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. η έκδοση νέων εντύπων του Σ.Ε.Τ.. Τα έντυπα διατίθενται από τον Σ.Ε.Τ. στις εκθέσεις τουρισμού και αφορούν την προβολή του Τολού και των επιχειρήσεων του. Θα εκτυπωθούν 10.000 έντυπα για το Τολό σε 10 γλώσσες, 5.000 pocket και 50.000 χάρτες τα οποία θα είναι επαρκή για τα επόμενα 2 χρόνια. Δικαίωμα αίτησης για συμμετοχή στο έντυπο έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη και μέχρι τις 31/01/2018 πρέπει να έρθουν σε επαφή με το τυπογραφείο ΙΚΟΝΑ του κύριου Χριστόπουλου στο Ναύπλιο. Αποφασίστηκε για τα καταλύματα με καταχώρηση στο 1/1 της σελίδας κόστος 100€, για τις λοιπές επιχειρήσεις με καταχώρηση στο 1/2 της σελίδας κόστος 50€ και για όλες τις επιχειρήσεις με απλή καταχώρηση – αναφορά να είναι δωρεάν.

Ο Γραμματέας                                                             Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Κουγιάς                                                 Ιωάννης Γεωργιδάκης

 

 

Login

Lost your password?